ANKARA`DA YOL KENARI OTOPARKLARINDA ÜCRETSİZ UYGULAMASI BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, bugün yoğun bir şekilde emniyet ekiplerinin yanında denetime katıldıklarını belirterek ?Yol boyu otoparkların ücretsiz olması uygulamasına yönelik denetimlerimiz polis ekiplerinin

15.07.2015 19:27:31 0
ANKARA`DA YOL KENARI OTOPARKLARINDA ÜCRETSİZ  UYGULAMASI BAŞLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, bugün yoğun bir şekilde emniyet ekiplerinin yanında denetime katıldıklarını belirterek “Yol boyu otoparkların ücretsiz olması uygulamasına yönelik denetimlerimiz polis ekiplerinin de desteğiyle gece gündüz devam edecek” Açıklamasında bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri ile emniyet müdürlüğü ekipleri yol boyu otoparklarda ücretsiz uygulaması denetimleri yapmaya başladı.
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin yol boyu otoparkların ücretsiz olması kararı bugün (15 Temmuz Çarşamba) yürürlüğe girdi. Kararla, yol boyu otoparklar ücretsiz hale getirilerek, Ankara halkı ve esnafına bırakıldı. 
Kararın başlaması üzerine Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Emniyet güçlerince ortaklaşa denetimler gerçekleştiriyor. 
Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı’ndan 10 ekip, 10 motosikletli zabıta ekibi ile Emniyet birimlerinin oluşturduğu ekipler daha önce otopark olarak belirlenen yol boylarında denetimler yapıyor. Yetkililer, denetimlerin devam edeceği bildirdiler. 

-UYGULAMA BUGÜN BAŞLADI-
Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, bugün yoğun bir şekilde emniyet ekiplerinin yanında denetime katıldıklarını belirterek “Yol boyu otoparkların ücretsiz olması uygulamasına yönelik denetimlerimiz polis ekiplerinin de desteğiyle gece gündüz devam edecek” dedi. 
 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04