ANKARA FESTİVALİ`NDEN ARABA KAZANAN 5 TALİHLİ ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

"İçindeki Festivali Keşfet? sloganıyla 29 Ağustos- 13 Eylül tarihlerinde Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından gerçekleştirilen Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest- ASF) hediyesi otomobiller sahiplerine teslim edildi.

23.12.2015 19:57:30 0
ANKARA FESTİVALİ`NDEN  ARABA KAZANAN  5 TALİHLİ ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

"İçindeki Festivali Keşfet” sloganıyla 29 Ağustos- 13 Eylül tarihlerinde Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından gerçekleştirilen Ankara Alışveriş Festivali (Ankara Shopping Fest- ASF) hediyesi otomobiller sahiplerine teslim edildi.
 
ATO fuaye alanında gerçekleştirilen törende konuşan ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci,BMW i8 talihlisi Cemil Ayverdi’ye müjdeli haberi vermek için aradığı günü hatırlattı. Kendisini defalarca aradığını ancak telefona bir başkasının çıkarak yüzüne telefon kapandığını anlatan Bezci, “Aileyi olayın gerçek olduğuna ikna ettikten sonra ATO’ya davet ettim. Ancak o zaman inandılar. Ankara Alışveriş Festivali’nin hediye aracı bu sene de ihtiyaç sahibine çıktı, çok mutluyum” dedi. Otomobil talihlilerine ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan Bezci “Umarım güzel günlerde kullanırsınız. Satacaksanız bile parayı çarçur etmeyin” dedi.
 
Geçtiğimiz günlerde yanan Osmanlı Çarşısı’nı hatırlatan Bezci, ATO olarak hep mağdurun yanında olduklarını ve meclisten çıkacak karar doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte çarşıyı tekrar inşa edeceklerini kaydetti.
 
ASF İcra Kurulu Başkanı Yüksel Tavşan da konuşmasında, ATO olarak Ankara ticaretine bir nebze katkı olması bakımından Ankara Alışveriş Festivali’ni organize ettiklerini aktardı. Tüketicinin istediği ürünü daha uygun fiyata ve eğlenerek almasını amaçladıklarını belirten Tavşan, talihlilere hayırlı olsun dileklerini iletti.
 
Yapılan konuşmaların ardından ATO Başkanı Bezci, yönetim kurulu ve meclis üyeleri talihlilere otomobillerinin anahtar ve ruhsatlarını teslim ettiler.
 
-HAYALLER GERÇEK OLDU-
 
BMW i8 talihlisi Cemil Ayverdi kendisine çıkan aracı satma kararı aldığını, parasıyla 3 çocuğuna birer ev alacağını söyledi.
 
Jeep Renegade talihlilerinden Nursel Malatyalıoğlu, Jeep sahibi olmanın hep hayalini kurduğunu ATO sayesinde hayaline kavuştuğunu aktardı.
 
Jeep talihlilerinden Zeliha Karaçimen, aracı oğlunun kullanacağını ancak hala şaşkınlığını atamadığını söyledi.
 
Jeep talihlilerinden Serkan Duran’ın uzun yol gemi kaptanı olduğu ve teslim töreni esnasında seferde olduğu için aracı teslim almaya abisi Erkan Duran geldi. Kardeşinin, nişan alışverişi yaparken aracı kazandığını ve adeta düğün hediyesi olduğunu anlattı. Dördüncü Jeep Renegade ise Nihal Akbaba isimli talihliye teslim edildi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04