ANKARA FİKİR KOLEJİ AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

Başkent Ankara?da içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim dönemi başında faaliyetlerine başlayan AZE Grup kuruluşu olan Fikir Kolejinin resmi açılışı ve tanıtım kokteyli yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Gündem 29.02.2020 20:03:34 0
ANKARA FİKİR KOLEJİ AÇILIŞINA YOĞUN İLGİ

Başkent Ankara’da içinde bulunduğumuz eğitim-öğretim dönemi başında faaliyetlerine başlayan AZE  Grup kuruluşu olan  Fikir Koleji’nin resmi açılışı ve tanıtım kokteyli   yoğun katılım ile  gerçekleştirildi.

 

Mutlukent Mahallesi 2070.sokak No;5 Ümitköy adresinde bulunan okul binasında yapılan açılışa Ak Parti Mardin  Milletvekili Cengiz Demirkaya,Ak Parti eski Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ,Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül,Ak Parti Çankaya ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Genel Müdürü Engin Yalçın,Mardin&Kızıltepe çevresi sosyal yardımlaşma kültür derneği Başkanı Fahrettin Enez,Dernek Başkan vekili Edip Öner ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri,Ankara’da görev yapan Mardinli Bürokratlar,DEKİNSAN Grup Kurucu Üyesi Hasan KELEŞOĞLU,AZE GRUP kuruluşu olan Fikir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ardan Hasan  Keleşoğlu,İş adamlari,Eğitimciler   dernek başkanları ile kalabalık bir topluluk katıldı.

 

AZE Grup kuruluşu olan Fikir Koleji’nin açılışı nedeniyle çeşitli kuruluş ve kişilerin gönderdiği çiçekler,salona sığmadı. Açılışta İdlibte meydana gelen hain saldırı nedeniyle müzik çalınmadı ve bazı etkinlikler iptal edildi.

 

Artuklu Haber Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Ortaç’a açıklamalarda bulunan AZE Grup kuruluşu olan  Fikir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ardan Hasan KELEŞOĞLU şunları söyledi; “Kurduğumuz bu eğitim yuvasını, en iyi şekilde yaşatacağımıza inanıyorum. Çok heyecanlıyız, çok inançlıyız. Başkent Ankara da özel eğitime yeni bir soluk getirdik. Kısa bir zamanda eğitimde Fikir Koleji marka olacaktır. Buna herkesin yürekten inanmasını istiyor, desteklerinizi ve ilginizi bekliyoruz.

 

Alanlarında uzman Türk ve yabancı eğitimcilerden oluşan eğitim kadromuz ile birlikte Fikir Koleji binası, Ankara Ümitköy’de güvenli bir bölgede anaokulundan başlayarak üniversiteye kadar sınırlı sayıda değerli öğrenciye eğitim vermektedir.


Birinci sınıftan başlanarak öğretilen mükemmel İngilizce’nin yanı sıra, ikinci bir dil seçeneklerinden oluşan yabancı dil dersleri de öğrencileri çağın gereklerine hazırlamaktadır.


Apple teknolojisi ile dijital ortamda uluslararası erişime açık olan Kütüphane ve Medya Merkezi, 70.000’in üzerinde kitap, elektronik veri tabanıyla donatılmıştır.


Fikir Koleji, Avrupa Dil Portfolyosu, Microsoft Yenilikçi Eğitmen Programı, Apple Okul Programı, Google Okul Akreditasyonu, Khan Academy ile bütün dünyada önde gelen eğitim teknolojilerini bir arada kullanan nadir bir özel okuldur. Yürüttüğümüz akreditasyonlar kapsamındaki tüm öğrencilerimiz, ilerleyen eğitim hayatlarında dünya genelinde en seçkin eğitim kurumlarına kolaylıkla entegre olabilmektedirler.


Kadrosunda yurt içi ve yurt dışı kariyer danışmanı bulunan Fikir Koleji; öğrencilerin yetenekleri, kişilik özellikleri, değerleri, ilgi alanları ve kariyer gereksinimleri doğrultusunda ileride ulaşabilecekleri hedeflerini belirlemeyi ve bu konuda ihtiyaç duydukları her türlü desteği vermeyi amaçlar.


Her Fikir'li, özgüvenini arttıran ve liderlik özelliklerini geliştiren, 10’un üzerinde eğitici kol etkinliğinden istediğini seçme şansına sahiptir.’’Dedi.

 

Verilen açılış kokteylinin ardından Protokol, katılımcılar ve basın mensupları sınıfları gezdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER;ABDULLAH ORTAÇ


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88