ANKARA GÜVENPARK`TA HUMMALI TEMİZLİK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, FETÖ?cü askerlerin darbe girişiminden sonra meydanlara çıkan vatandaşların toplanma merkezi olan Güvenpark?ı her gün dip bucak temizliyor. Temizlik çalışmalarının yanı sıra ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları da yürütülen par

28.07.2016 09:31:42 0
ANKARA GÜVENPARK`TA HUMMALI TEMİZLİK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, FETÖ’cü askerlerin darbe girişiminden sonra meydanlara çıkan vatandaşların toplanma merkezi olan Güvenpark’ı her gün dip bucak temizliyor. Temizlik çalışmalarının yanı sıra ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları da  yürütülen park tazyikli suyla yıkanıyor.

FETÖ’cü askerlerin darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in vatandaşları meydanlara çağırmasıyla başlayan “demokrasi nöbetleri”, Güvenpark’ta ilk günkü heyecanla sürüyor. 
Nöbetlerin Ankara’daki merkezi olan Güvenpark’ta, Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların temiz ve sağlıklı ortamda nöbetlere devam etmeleri için bölgedeki çalışmalarını her gün titizlikle sürdürüyor. 
Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı tarafından, park içinde bulunan havuzun suyu boşaltılarak temizlik yapıldı. Havuz temizliğinin yanı sıra başta Güvenpark olmak üzere Kızılay ve çevresi, çok sayıda temizlik ve yıkama personeli tarafından yıkanarak temizleniyor
Güvenpark, gerek çadır kuran, gerekse çimler üzerinde nöbet tutan vatandaşların sağlığını korumak, hastalık oluşması ve yayılmasını önlemek amacıyla BELPLAS tarafından da dezenfekte ediliyor.

 

ARTUKLU HABER AJANAI-ANKARA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07