ANKARA İL BAŞKANI YAMALI``ŞİKAYET VE İHBARLAR ÇOK DİKKATLE İNCELENİYOR``

Ak Parti Ankara il Başkanı Mustafa Nedim Yamalı,il başkanlığımıza, FETÖ yapısına mensup kişilere yönelik ciddi ihbarlar almaktayız. Bu ihbarlara yönelik il başkanlığımız bünyesinde kurmuş olduğumuz komisyon, tüm şikayet ve ihbarları en ince detayına kadar

Gündem 5.08.2016 21:39:45 0
ANKARA İL BAŞKANI YAMALI``ŞİKAYET VE İHBARLAR ÇOK DİKKATLE İNCELENİYOR``

Ak Parti Ankara il Başkanı Mustafa Nedim Yamalı,il başkanlığımıza, FETÖ yapısına mensup kişilere yönelik ciddi ihbarlar almaktayız. Bu ihbarlara yönelik il başkanlığımız bünyesinde kurmuş olduğumuz komisyon, tüm şikayet ve ihbarları en ince detayına kadar değerlendirmektedir. ''Dedi.

AK Parti Ankara İl Başkanı M. Nedim Yamalı yaptığı konuşmada, “FETÖ’ye yönelik çalışmalar büyük bir titizlikle yapılmaktadır. 17-25 Aralık operasyonun ardından il başkanlığımız olarak yeniden yapılanan teşkilatlarımızda “Paralel Yapı” mensupları dikkate alınarak çalışma yapılmaktaydı. Teşkilatlarımızda büyük oranda parelel yapı mensupları zaten ayıklanmıştı. Ancak özellikle son dönemde daha dikkatli şekilde davranarak incelemeler sürmektedir. Öte yandan il başkanlığımıza, FETÖ yapısına mensup kişilere yönelik ciddi ihbarlar almaktayız. Bu ihbarlara yönelik il başkanlığımız bünyesinde kurmuş olduğumuz komisyon, tüm şikayet ve ihbarları en ince detayına kadar değerlendirmektedir. Özellikle bu tip olağanüstü durumlarda meydana gelebilecek “Kurunun yanında yaş yanmaması” mevzusuna son derece dikkat edilmektedir. Her bir bildirim en ince ayrıntısına kadar kontrol edilerek ilgili mercilere bildirilmektedir.''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00