ANKARA KIZILTEPELİLER DERNEĞİ ÇATISI ALTINDA KADINLAR KOLU OLUŞTURULDU

Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Kadınlar Kolu Başkanlığı oluşturmak üzere organize ettiği,Yemekli sohbet ve tanışma toplantısı Dernek binasında yoğun katılımla gerçekleşti.

13.05.2018 21:35:33 0
ANKARA KIZILTEPELİLER DERNEĞİ ÇATISI ALTINDA KADINLAR KOLU OLUŞTURULDU

 Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği Kadınlar Kolu Başkanlığı oluşturmak üzere organize ettiği,Yemekli sohbet ve tanışma toplantısı Dernek binasında  yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Misafirleri dernek Başkanı Fahrettin Enez,kapıda çiçeklerle karşıladığı Tanışma ve sohbet toplantısında  Yemekte konuklara  içliköfte kavurma içpilav çiğköfte kadayıf ve  sembusek'ten oluşan Mardin yöresel yemekleri ikram edildi. 

 

Dernek Başkan yardımcısı Edip Öner ve Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Zekiye Bayram tarafından organize edilen ve Anneler Günü nedeniyle  Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneğinde bir araya gelen,Ankara'da yaşayan Mardinli kadınlar,bir yandan Anneler Günü'nü bir arada kutlarken,bir yandan da Dernek çatısı altında Kadınlar Kolu oluşturarak,Ankara'da yaşayan Mardinli kadınların daha etkin çalışmalar yürütmesi  yönünde  karar alındı.

 

Dernek binasında bir araya gelerek tanışan Mardinli Kadınlar;

1-Kermes düzenlemek
2-Yardıma muhtaç okul çağındaki çocuklara kitap toplamak
3-İhtiyaç sahipleri öğrencilerie burs verecek kaynakları tespit etmek
4- Kız çocuklarının okumalarına destek vermek için faaliyetlerde bulunmak
5- Seçim arefesindeyken milletvekili adaylarından ve milletvekillerimizden destek alarak para toplayacak iftar, yemek programları organize etmek
6-Üye sayısını arttırmak
7-Düzenli olarak biraraya gelerek, çalışmalar   yapmak üzere karara vardı.

 

Toplantıda düzenli olarak bir araya gelme kararı veren,Ankara'da yaşayan Mardinli kadınlar toplantı sonunda  Esengül Keleşoğl'nun başkanlığa getirilmesini ve Düzenli toplantılar gerçekleştirirerek,Dernek çalışmalarına daha etkin katkı sağlamak ve çalışmaların sistemli bir şekilde devam ettirilmesi yönünde  karar aldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,70%1,62
  • DOLAR

    32,39% 0,12
  • EURO

    34,68% 0,01
  • GRAM ALTIN

    2400,66% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00