ANKARA`NIN EN BÜYÜK CAFE RESTORANI`NA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Ankara`nın en büyük Cafe Restoranı Keçiören`de Muhteşem bir törenle hizmete açıldı.. Neff Cafe Restoran`ın açılışına,Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,TBMM Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Araç katıldı.

14.09.2015 16:15:36 0
ANKARA`NIN EN BÜYÜK  CAFE RESTORANI`NA MUHTEŞEM AÇILIŞ

Ankara'nın en büyük Cafe Restoranı Keçiören'de Muhteşem bir törenle hizmete açıldı.. Neff Cafe Restoran'ın açılışına,Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,TBMM Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Araç,Sümer Holding  Genel Müdürü Sezai Ensari ve  Eski Bakanlardan Hasan Celal Güzel  katıldı.

 

Mardinin sevilen  siyaset ve İş adamlarından Ziya Badur ile Oğlu Halil İbrahim Badur'un birlikte işletmeciliğini yaptığı  Neff Cafe Restoran'ın açılışı 11 Haziran Cuma günü saat 15.00'te  Mardin ve Ankara siyaset ve İş Dünyasının önemli isimlerinin  katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

 

Açılışa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak,TBMM Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Araç ,Sümer Holding  Genel Müdürü Sezai Ensari, Eski Bakanlardan Hasan Celal Güzel  ,Mardin Eski Milletvekillerinden Nihat Eri,Abdurrahim Akdağ,Ak Parti Milletvekili Aday adaylarından,Mehmet Baş,Dr.Nihat Özkan,Mardinli iş adamlarından Mehmet Emin Değer,Abdullah Düz,Nihat Dinçel,Selahattin Dinçel,Abdulkadir Çamurtaşı,ve vatandaşlar katıldı.

 

Atatürk Caddesi 17/1 Kalaba- Keçiören  adresinde bulunan  Neff Cafe Restaurant Nargile " adlı iş yeri Keçiören'in ve Ankara'nın en büyükCafe restoranı olarak hizmete açıldı.

 

Uygun Fiyat,Muhteşem hizmet ve değişik ürünleri ile hit olmaya aday Mekanlardan biri olmaya aday Neff Cafe Restoran,hizmet çeşitliliği ile de müşterierin beğenisine sunacak.

 

 " Neff Cafe Restaurant Nargile " adlı  işyerinin 800 metre kapalı alanı , 2800 metrekare bahçesi, 15'er kişilik 3 adet locası, 80 kişilik toplantı salonu, 300 kişilik nikah, mevlüt ve sünnet salonu, çocuk parkı, hayvanat bahçesi, taş fırın odun kömüründe nefis ızgara, pide ve kebap çeşitleri, dünya mutfağının eşssiz lezzetleri Ankara 'nın en büyük mekanlarından Neff Cafe Restaurantın Ankara'da yaşayan Mardinlilerin yanısıra,Başkentlilerin de yoğun ilgi göstermesi beklenen Neff Cafe Restoran,Ankara'nın en gözde  mekanlarından bir olmaya aday...

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ/İSMAİL DİNÇEL


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00