ANKARA VALİSİ ERCAN TOPACA`NIN TWITTER HESABI HACKLANDİ

Ankara Valisi olarak görev yapan Ercan Topaca`nın Twitter hesabı hacklendiği açıklandı.

22.04.2017 11:49:57 0
ANKARA VALİSİ ERCAN TOPACA`NIN  TWITTER HESABI HACKLANDİ

Ankara Valisi olarak görev yapan Ercan Topaca'nın Twitter hesabı hacklendiği açıklandı.

Ankara Valiliğinden yapılan resmi açıklamada:

 

''Ankara Valisi Sayın Ercan Topaca'nın twitter hesabı bugün saat 18.50 itibariyle  hacklenmiştir.

Bu konuda Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sorumluların tespitine ilişkin çalışmalar yürütülmektedir. 

Vatandaşlarımızın bu hesaptan yapılan paylaşımlara itibar etmemesi hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur.''Açıklaması yapıldı.

 

Ankara Valisi olarak görev yapan Ercan Topaca'nın Twitter hesabı, internet korsanları 'hackerlar' tarafından ele geçirildi.

 

Ankara Valis, Ercan  Topaca'nın resmi Twıtter hesabından "İlerlemek yerine gerilemeyi tercih etmeye saygı gösterilmez. Cumhuriyet düşüncede, bilgide, sağlıkta güçlü ve yüksek karakterli koruyucular ister. Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. Ne mutlu Türk'üm diyene! Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün izindeyiz! Kararımız net oyumuz hayır" gibi tweetler atılırken, sayfa arka planına 'Hayır' yazan bir görsel ile kullanıcı profil fotoğrafı kısmına ise Mustafa Kemal Atatürk'ün portresi konuldu.

 

Kendini 'Mr.DURGUT' diye tanıtan hacker tarafından ele geçirilen hesabından   Hackerlar ayrıca eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ile Başbakan Binali Yıldırım ve Bilal Erdoğan'ın olduğunu iddia ettikleri bazı cep telefonu numaralarını da buradan paylaştılar.

 

 

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35