ANKARA YEREL MEDYASI ANKARA KONAĞI?NDA BULUŞTU

Başkent Ankara?nın yerel medyasına mensup gazeteciler Ankara Kulübü Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Ankara Konağı?nda bir araya geldi.

25.11.2016 09:55:16 0
ANKARA YEREL MEDYASI ANKARA KONAĞI?NDA BULUŞTU

Başkent Ankara’nın yerel medyasına mensup gazeteciler Ankara Kulübü Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Ankara Konağı’nda bir araya geldi.

 

ANKARA MEDYASININ YANINDAYIZ

 

Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda Ankara’nın sorunları ve çözüm yolları ifade edildi. Ankara’nın yerel medyasına tüm güçleriyle destek olacaklarını vurgulayan Özaslan, “Nasıl ki ticarette, sanatta, bilimde, kültürde kaybediyorsak basın alanında da kaybediyoruz. Yerel Basınımız gerekli desteği görememekte ve bu yüzden koskoca Ankara , yerel medyada hiç yokmuş gibi algılanıyor. Bundan sonra daha sık bir araya gelerek hem Ankara Basının hem de şehrimiz Ankara’nın sorunlarını konuşacağız bununla da kalmayıp çözümler için adımlar atacağız. Ne Ankara ne Ankaralılar ne de Ankaramızın değerleri sahipsiz değildir. Ankara Kulübü olarak yerel basınımızı asla yalnız bırakmayacağız” dedi.

 

GAZETECİLER TALEPLERİNİ İLETTİ

 

Ankaralı Gazeteciler yaşadıkları sorunların çözümü konusunda Ankara Kulübü Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarına büyük sorumluluk düştüğünü belirterek Ankara’da varolan şehir bilinçsizliği sorununa değindiler. Ankara’da yaşayan insanların şehrin sorunları ya da değerlerine gereken hassasiyeti göstermediğini belirten gazeteciler Ankara’da ki yöneticilerin bu sorunun çözümüne yönelik adım atmalarını istediler.

 

Kahvaltı sonrasında Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan gazetecilere Ankara Konağı'nı gezdirdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,8%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,06
  • EURO

    34,72% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2400,38% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00