ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN 2590 ÖĞENCİNİN KATILDIĞI TYT HAZIRLIK KAMPI

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve öğrenci dostu bir Başkent için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Benim Hocam Yayıncılık ile yaptığı iş birliği kapsamında düzenlediği ‘YKS Genel Tekrar Kampı’ başladı

Ankara 23.05.2023 08:54:00 0
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN 2590 ÖĞENCİNİN KATILDIĞI  TYT HAZIRLIK KAMPI

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve öğrenci dostu bir Başkent için çalışmalarını sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Benim Hocam Yayıncılık ile yaptığı iş birliği kapsamında düzenlediği ‘YKS Genel Tekrar Kampı’ başladı.

 

Alanında uzman öğretmenlerin çeşitli ders branşlarında eğitim verdiği kampın ilk etabında depremzede öğrencilere öncelik verilen Temel Yeterlilik Testi (TYT) kampı 7 gün sürecek. Alan Yeterlilik Testi’ne (AYT) yönelik kamp ise 3 Haziran’da başlayacak.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi öğrenci dostu Başkent için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığının Benim Hocam Yayıncılık ile yaptığı iş birliği kapsamında düzenlediği YKS Genel Tekrar Kampı başladı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın ilk etap olan Temel Yeterlilik Testi’ne (TYT) yönelik gerçekleştirilen kamp 7 gün sürecek.

2 BİN 590 ÖĞRENCİ KATILDI

Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda verilen eğitimlere 874’ü deprem bölgesinden olmak üzere toplamda 2 bin 590 öğrenci katıldı.

Türkçe, matematik, fizik, kimya, biyoloji, coğrafya ve tarih branşlarında uzman eğitmenlerin verdiği derslere katılan öğrenciler ücretsiz eğitim kitabı dağıtıldı.

“EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Programın açılış konuşmasını yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün eğitimle ilgili şu bilgileri paylaştı:

“ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ve Benim Hocam Yayıncılık iş birliği ile düzenlenen YSK Genel Tekrar Kampı’na hoş geldiniz. Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak gençler eğitim hayatlarında fırsat eşitliği sağlamak adına bu gerçekleştirdiğimiz eğitim programlarımızı çok önemli görüyoruz. Bu maksatla Temel Yeterlilik Testi ve Alan Yeterlilik Testi’nde destek olmak üzere çeşitli projeler düzenleyerek özveriliyle çalışıyoruz.”

Benim Hocam Yayıncılık Kurucusu Ramazan Yetgin ise eğitime katılan öğrencilere seslenerek şunları söyledi:

“Buradaki eğitimler sizleri sınavda bir adım öne çıkaracaktır. Bizimle iş birliği yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne de çok teşekkür ederiz.”Denidi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00