ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN BU YIL DA YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE SINAV ÜCRETİ DESTEĞİ
Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Başkentte yaşayan ve sosyal yardım alan 2 bin 985 öğrencinin toplam 811 bin 535 TL’lik başvuru ücreti ve sınav yol ücretini karşılıyor.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da Başkentte yaşayan ve sosyal yardım alan 2 bin 985 öğrencinin toplam 811 bin 535 TL’lik başvuru ücreti ve sınav yol ücretini karşılıyor.
nkara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Başkentli öğrencilere eğitim desteği vermeye devam ediyor.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) girecek olan öğrencilerin sınav ücretini bu yıl da karşılayacak.
2 BİN 985 ÖĞRENCİNİN SINAV ÜCRETİ KARŞILANIYOR
Ankara’da yaşayan 2 bin 985 öğrencinin toplam 811 bin 535 TL’lik YKS başvuru ücretleri ve sınav yol parası karşılanacak. Uygulamadan; eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla YKS ücreti desteğinden Ankara’da yaşayan ve sosyal yardım alan ailelerin çocukları yararlanabilecek.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
-
1
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
2
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
3
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
4
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
5
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
6
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
7
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
8
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
9
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
10
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
11
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



