Ankara Milletvekili Arslan’dan Türkmeneli Dayanışma Derneğine Ziyaret

Ankara milletvekili ve ABB ASKİ spor kulübü başkanı . Yüksel Arslan ve beraberindeki heyet Ankara Türkmeneli Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Türk Dünyasından Haberler 8.09.2024 14:00:00 0
Ankara Milletvekili Arslan’dan Türkmeneli Dayanışma Derneğine Ziyaret

Ankara milletvekili ve ABB ASKİ spor kulübü başkanı . Yüksel Arslan ve beraberindeki heyet  Ankara Türkmeneli Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. 

 

Türkmeneli Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde Türkmenlerin geleneksel yemekleri olan Türkmen pilavı ve dolma ikram edildi. Etkinliğe ayrıca, Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi  . Mehmet Kutluhan Yayçılı da katıldı.

 

Etkinlik Türkmeneli Dayanışma Derneği Genel Başkanı Necmettin Çenebaz’ın açılış konuşmasıyla başladı. Ziyaretlerinden dolayı milletvekili Arslan’a teşekkürlerini ileten Çenebaz’ın ardından Irak Türkmen Cephesi Türkiye Temsilcisi  . Kutluhan Yayçılı bölgedeki siyasi gelişmeleri aktardı.

 

Milletvekili Arslan konuşmasında Irak Türkmenlerin yalnız olmadıklarını belirterek, Kerkük’ün Türkmen yurdu olduğunu vurguladı. Her konuda Türkmenlerin yanında olduklarını bildiren Arslan, misafirperverlikleri için Türkmenlere ve Derneğimize Teşekkür etti.

 

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı  Necmettin Çenebaz, Sn. Arslan’a Türkmeneli bayrağı ve özel plaket armağan etti ve akabinde hatıra fotoğrafları çekildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


32.3° / 20.7°
  • BIST 100

    9829,19%-0,63
  • DOLAR

    34,14% 0,05
  • EURO

    38,25% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2935,14% 0,66
  • Ç. ALTIN

    4867,96% 0,39