ANKARA TURİZMCİLERİ,VALİ KILIÇLAR`I ZİYARET ETTİ

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Turistik Otelciler Derneği Başkanı Çiçek Mayda ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

5.02.2015 11:29:48 0
ANKARA TURİZMCİLERİ,VALİ KILIÇLAR`I ZİYARET ETTİ

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Ankara Turistik Otelciler Derneği Başkanı Çiçek Mayda ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

                   Dernek Başkanı Mayda, Ekim ayında kurulan derneklerinin, gün geçtikçe büyüdüğünü ifade ederek, sektörde kendilerini ilgilendiren konulara daha spesifik yaklaşabilmek amacıyla bu derneği oluşturduklarını belirtti. “Otelcilik sektöründe, Ankara için daha iyi hizmet verebilmek adına, oluşumumuzu tamamladık, artık hazırız. Dernek üyeleri olarak ilk ziyaretimizi de size gerçekleştirmek istedik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz.” dedi. 

                    Vali Kılıçlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Böyle bir derneği kurmakla zaten Ankara’ya hizmet etmek için ilk adımınızı atmış oluyorsunuz.” diyerek yeni kurulan derneğin çalışmalarında başkan ve üyelere başarılar diledi. 

                    Turistik cazibe merkezi olarak dünya başkentleriyle boy ölçüşebilecek bir kent olmamıza rağmen Ankara’daki otellerin doluluk oranlarının yüzde 50-55 civarında kalmasının, Ankara’daki bütün paydaşların üzerinde durması gereken bir konu olduğunu belirten Vali Kılıçlar, ATO Congresium yanında açılacak ANKA Park ve Akyurt Fuar alanının, Ankara turizmine olumlu katkı sağlayacağını ifade etti.   

                    Ankara’da düzenlenen Shopping Fest’in, otelleri olumlu etkileyip etkilemediği hakkında da bilgi alan Vali Kılıçlar’a bilgi arz eden dernek üyeleri; Ankara’daki otellerin doluluk oranlarını artırmak için şehrin uzun vadeli, planlı, uluslararası organizasyonlara daha çok ihtiyaç duyduğunu ifade ettiler. Ayrıca günlük kiralanan ev sayısının, her geçen gün artması nedeniyle oluşan sıkıntıların otelcilik sektörü için de geçerli olduğunu ifade ettiler. 

                    Vali Kılıçlar; yüzyılımızın en gözde sektörlerinden biri olan turizmle ilgili yapılacak faaliyetleri desteklemeye hazır olduğunu belirtti ve ANTOD’ a çalışmalarında başarılar diledi. 


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


40.1° / 25.9°
  • BIST 100

    10767,8%-0,03
  • DOLAR

    32,93% 0,11
  • EURO

    35,38% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2462,73% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3985,74% 0,00