ANKARA TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM ....

Ankara Uluslararası,Kongre ve Ziyaretçi Bürosu kurularak faaliyete geçirildi.

Sağlık 13.12.2013 07:19:03 0
ANKARA TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ ADIM ....

Ankara Uluslararası,Kongre ve Ziyaretçi Bürosu kurularak faaliyete geçirildi.

Ankara Uluslararası Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Çalışma Grubu Üyeleri, Ankara Valisi Alâaddin Yüksel’i ziyaret ettiler.

Ankara Valiliği Atatürk Toplantı Salonu’nda gerçekleşen buluşmaya; Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Kurucusu Seçim Aydın, ATO Otelciler Komitesi Başkan Yardımcısı Gülsüm Atalay, Asyafin Termal Otel Genel Müdürü Mustafa Güngör, Aktif Metropolitan Otel Genel Müdürü Volkan Demir, Barcelo Altınel Otel Genel Müdürü Hasan Ekmen, Bera Ankara Otel Genel Müdürü M.Levent Özaygen, Esenboğa Airport Otel Yönetim Kurulu Başkanı Latif Latifoğlu, Esenboğa Airport Otel Genel Koordinatörü Tahir Yıldırım, İçkale Otel Genel Müdürü Nurettin Türk, Hilton Ankara Hotel Genel Müdürü Yardımcısı Esra Altınörs, JW Marriott Hotel Genel Müdür Yardımcısı Levent Cengiz, Rixos Grand Ankara Genel Müdürü Levent Suyolcuoğlu, Sheraton Hotel Ankara Genel Müdürü Joerg U.Limper, Sheraton Hotel Ankara Genel Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt, Sürmeli Otel Genel Müdürü Aytekin İşçi ve Swiss Hotel Ankara Genel Müdürü Emrullah Akçakaya katıldılar.

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel “Küreselleşen dünyada turizmin ülkelerin kalkınmasında son derece etkili bir sektör olduğunu” ifade ederek “Turizmi iyi algılayan, iyi tartışan toplumlar dünyayla buluşmaktadır.” dedi.

Vali Yüksel “Seyahat endüstrisinde önemli gelişmeler olurken Ankara’da şimdi ve derhal yapmamız gereken şehrimizin rekabet avantajının kullanılmasıdır. Bunu yapmanın yegane yolu da Ankara’nın destinasyon kalitesinin arttırılmasını sağlamaktır. Ankara, turizm adına beklentileri fazlasıyla karşılayabilecek kapasitede büyük ve gelişmiş bir şehirdir.” dedi.

Turizmin gelişmesini sağlamak ve etkili, düzenli hizmet sunabilmek için mesleki birlik ve beraberliğin önemine değinen Vali Yüksel; “Otel İşletmeciliği meslek mensuplarının ortak ihtiyaçlarını karşılamak, mesleğin gelişmesini sağlamak, meslek mensuplarının birbirleri ve halk ile olan ilişkilerinde dürüstlüğü ve güveni hâkim kılmak, turizmin ve turistik tesislerin çağın gereklerine uygun gelişmesini sağlamak ve de turizmle doğrudan ya da dolaylı olarak ilgisi bulunan daire, kurum, kuruluş ve kişilerle irtibat halinde olabilmek adına yaptığınız çalışmaları önemsiyor ve destekliyorum.”dedi.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ve Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Kurucusu Seçim Aydın da “Ankara’da hizmet veren 5 yıldızlı otel sahipleri ve Turizm işletmecileri olarak her türlü sıkıntımızı ve sorunumuzu siz Sayın Valimize rahatlıkla ve kolaylıkla iletiyor ve paylaşıyoruz. Ankara Valimiz olarak, Uluslararası Kongre ve Ziyaretçi Bürosunun kurulmasında engin tecrübenizle, bilginizle ve sevginizle bizlere yol gösterdiniz; duygu ve düşüncelerinizi bizlerle paylaştınız. Desteğiniz için size müteşekkiriz.” dediler.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ile Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Kurucusu Seçim Aydın ve Ankara’daki 5 yıldızlı otel temsilcilerinden oluşan heyet, Ankara Valiliği tarihi binasında topluca fotoğraf çektirdiler.

 

HABER:ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00