ANKARADA GÖREV YAPAN MARDİNLİ BÜROKRATLAR 5.KEZ KAHVALTILI TOPLANTIDA BULUŞTU

Ankarada görev yapan Mardinli Bürokratlar Platformu 5,buluşmasını Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinde gerçekleştirdi.

31.03.2018 14:07:58 0
ANKARADA GÖREV YAPAN MARDİNLİ BÜROKRATLAR 5.KEZ KAHVALTILI TOPLANTIDA BULUŞTU

Ankarada görev yapan Mardinli Bürokratlar Platformu 5,buluşmasını  Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneğinde gerçekleştirdi.

 

23 Donem Ak Parti Mardin Milletvekili . M. Halit Demir Başkanlığında gerçeklestirilen  organizasyonun bu ayki onur konuğu Ak Parti 23 Dönem Kilis Milletvekili ve  Ak Parti Teşkilat Başkanlığı koordinatörü olarak görev yapan . Hüseyin Devecioğlu oldu.

 

Ankara’daki değişik kamu kurumlarında çalışan kamu görevlilerinin yanı sıra dernek merkez yöneticileri ile şeref konuğu olan Mardin 23.Dönem milletvekili Mehmet Halit Demir ve Ak Parti 23 Dönem Kilis Milletvekili ve  Ak Parti Teşkilat Başkanlığı koordinatörü olarak görev yapan . Hüseyin Devecioğlu'nun katıldığı  toplantı samimi bir ortamda gerçekleşti

 

  Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Kültür ve Dayanışma Derneği'nin Ankara'daki  dernek binasında gerçekleşen buluşmanın temel amacının Türkiye'nin kalbi ve aklı konumunda olan başkentte görev yapan bürokrat, kamu çalışanlarını sorunlarını kendi içlerinde paylaşıp bir taraftan Mardin'e diğer taraftan da ülkenin gelişimine katkı sağlayacak çözümler üretmek olduğunu kaydeden Dernek Başkanı Fahrettin Enez,toplantıların artık geleneksel hale geldiğini balirterek,Ankara'da görev yapan Mardinli Bürokratlara katılımları nedeniyle teşekkür etti.

 

Her ayın son Cumartesi günü düzenlenen Ankarada görev yapan Mardinli Bürokratlar Platformu 5,buluşması toplantısı bitiminden  sonra  topluca resim çekilmesinin ardından toplantı sona erdi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;BEDİRHAN DİNÇEL


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10168,12%1,12
  • DOLAR

    32,26% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2442,48% 0,74
  • Ç. ALTIN

    3909,59% -0,34