ANKARADA ŞİDDETLİ PATLAMA!

Başkent Ankara`da herkesi Dehşete düşüren patlama akşam saatlerinde meydana geldi..Ankara da Genelkurmay Başkanlığına 300 metre mesafede askeri servis aracının geçişi sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi.Çok sayıda yaralı var.

17.02.2016 18:54:07 0
ANKARADA  ŞİDDETLİ PATLAMA!

Başkent Ankara'da  herkesi Dehşete düşüren patlama akşam saatlerinde meydana geldi..Ankara da Genelkurmay Başkanlığına 300 metre mesafede askeri servis aracının geçişi sırasında şiddetli bir patlama meydana geldi.Çok sayıda yaralı var.

Genelkurmay kavşağında    meydana gelen patlamada  yaralıların olduğu öğrenildi.Patlamanın şiddeti tüm kentte duyuldu.Mesai çıkış saatinde meydana gelen Patlamanın etkisi şiddetli oldu.Polis ekipleri yolları kapatarak,Ankaranın göbeğinde meyada gelen patlamad sonra yoğun güvenlik önlemleri alındı.Askeri lojmanların olduğu yere yaık askeri servis aracının geçişi sırasında meydana gelen Patlama endişe yarattı.

Ankara'da akşam saatlerinde gök gürültüsü gibi duyulan patlama sesi korku yarattı. Nedeni henüz bilinmiyor Ankara'da meydana gelen patlamanın kaynağı araştırılıyor.

Patlamaının Genel Kurmay Kavşağında ve askeri servis aracının geçişi sırasında patlamanın meydana geldiği ve çok sayıda yaralının olduğu bildirildi.Alınan bilg,lere göre 5 Kişinin öldüğü 11 kişinin yaralandığı açıklandı.Ancak görgü tanıklarının ifadesine göre Ölü ve yaralı sayısının daha fazla olduğu iddia ediliyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü önünde meydana gelen ve Askeri lojmanlara yakın bir yerde askeri aracın geçişi sırasında bomba patlatılması sonucunda ilk açıklamalara göre 5 ölü ve 11 kişinin yaralandığı bilgisi alındı.

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Devlet Mahallesi'ndeki askeri lojman bölgesinde, askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana geldiği öğrenildi. Ankara Valiliği olayda 11 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Valilik patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğinin tahmin edildiği belirtildi.

DSİ Genel Müdürlüğü'nün karşısında, Merasim Sokak'ta askeri servis araçlarının bulunduğu noktadapatlayıcı maddeyle saldırı düzenlendi. Saldırının ardından araçlar yanmaya başlarken yanan araçları söndürmek için olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Ölü ve yaralıların olduğu belirtilen olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı yakınında askeri servis aracına saldırı gerçekleştirildi. Saldırı sonrasında 4 servis aracı yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi
ANKARA VALİSİ : 11 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, askeri servis konvoyunda patlama meydana geldiğini, ilk belirlemelere göre 11 kişinin hayatını kaybettiğini, patlamanın bomba yüklü araçla gerçekleştirildiğinin tahmin edildiğini söyledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07