ANKARA`DA AŞİRET DÜĞÜNÜ.....

Mardin'in tanınmış aşiretlerinden Şükür an aşiretinden Alev ve Said, yapılan görkemli düğün töreniyle dünya evine girdiler.

23.05.2014 13:35:53 0
ANKARA`DA AŞİRET DÜĞÜNÜ.....

        Mardin’in tanınmış aşiretlerinden Şükür an aşiretinden     Alev ve Said, yapılan görkemli düğün töreniyle dünya evine girdiler.

                Mardin’in tanınmış aşiret ailelerinden Şükür an aşiretinden Mehmet Ali KILIÇ ve Gülizar KILIÇ` ın oğlu Said , Ankara’nın tanınmış  ailelerinden Aysel ANDA`nın kızı Alev  ile Ankara Rixos Otelde, yapılan muhteşem Nikah töreniyle  hayatını birleştirdi.

Ankara Rixsos Otelde yapılan muhteşem düğün törenine aralarında Milletvekili, üst düzey bürokrat  ve Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinden çok sayıda seçkin davetlinin  oluşturduğu davetliler gönüllerince bir gece yaşadılar.

Mutlulukları gözlerinden okunan Genç Çift gece boyunca misafirlerini yalnız bırakmadı. Gece boyunca masaları gezerek, misafirlerini en  üst düzeyde ağırladı.

                Alev ve Said yapılan nikâh töreninde “Evet” derken iyi günde kötü günde bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verdiler. Genç  çiftin nikah şahitliklerini ise  Bingöl Milletvekili Prof. Dr. Eşref TAŞ, Şanlıurfa E Milletvekili Zülfikar İzol ve Senagel Büyükelçisi Abullah SERK yaptılar.

     Artuklu Haber ajansına bir açıklama yapan Alev ve Said  "Bizleri bu en mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Allah herkese mutlu yuvalar kurmayı nasip etsin" açıklamasında bulundular.

       Düğüne çelenk, telgraf ve telefonla tebrik edenler.

                Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Adalet(eski)  Bakanı Necat Eldem, Ulaştırma (eski) Bakanı İbrahim Aysoy, İçişleri(eski) Bakanı ve Mardin Milletvekili Muammer Güler, AK parti Genel Başkan yardımcısı Doçent Dr. Hüseyin Çelik, Ak parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu, Akdeniz parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Dilekçe Komisyon Başkanı Mardin Milletvekili Gönül Şahkulubey, Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman, Mardin milletvekili Abdürrahim Akdağ, Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensari, Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Şanlıurfa milletvekili Doçent Dr. Abdülkerim Gök, Muş Milletvekili Doçent Dr. Muzaffer Çakar, Batman milletvekili Ziver Özdemir, Şanlıurfa Milletvekili, Seydi Eyüpoğlu ,  Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Cumhur Başkanı Eski Genel sekreteri  Vali Kemal Nehrozoğlu, Mardin  Eski Valisi ve Danıştay Üyesi Temel Koçaklar, Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz, Mardin Eski Millet vekili Veysi şahin, Mardin Eski Milletvekili Cüneyt Yüksel, E. Paşa Yavuz Ölçen, Turgut İçinsel, Bülent Ensari, Turgut Türkeş, Arif şimşek, Abidin Şahin, Selman Kadoğlu, Nutku Akın, ,Ömer Eyüpoğlu, Müzeyyen Naifoğlu, Nevzat Demir, Marev –Marsev, Yeni metkan Turizm.

                Artuklu Haber ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:İSMAİL DİNÇEL


38.7° / 26.8°
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79