ANKARA'DA AŞIRI YAĞIŞ BEKLENTİSİ NEDENİYLE OKULLAR TATİL EDİLDİ

Ankara Valiliği öğrencilerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için Ankara ili genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile okul öncesi eğitim kurumlarında eğitim--öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verildiği duyurdu.

Ankara 13.06.2022 10:25:00 0
ANKARA

Ankara Valiliği Son meteorolojik değerlendirmelere göre; 13 Haziran Pazartesi günü (Bugün) gün boyu yoğun yağış beklendiğindenöğrencilerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için Ankara ili genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile okul öncesi eğitim kurumlarında eğitim--öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verildiğini  duyurdu.

 

Ankara Valiliğinden yapılan duyuruda;

 

''Son meteorolojik değerlendirmelere göre; 13 Haziran Pazartesi günü (yarın) gün boyu yoğun yağış beklendiğinden öğrencilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmamaları için İlimiz genelindeki tüm ilk ve orta dereceli okullar ile okul öncesi eğitim kurumlarında eğitim-öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

19.5° / 9.3°
  • BIST 100

    9379,83%-1,10
  • DOLAR

    37,84% 0,18
  • EURO

    41,30% -0,85
  • GRAM ALTIN

    3707,98% -2,33
  • Ç. ALTIN

    6152,22% -0,18