ANKARA’DA DOĞALGAZ ABONELİĞİ SORUNLU

Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi Hamza Can, Ankara’da yavaş işleyen sistem sebebiyle müteahhitlerin, ev sahiplerinin ve iskân bekleyen kişilerin mağdur olduğunu söyledi.

Ankara 17.11.2022 12:54:00 0
ANKARA’DA DOĞALGAZ ABONELİĞİ SORUNLU

Kış aylarının girmesiyle birlikte binalarda doğalgaz proje, bağlama ve abonelik gibi hizmetlerin hızlandırılması gerektiğini ifade eden Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi Hamza Can, Ankara’da yavaş işleyen sistem sebebiyle müteahhitlerin, ev sahiplerinin ve iskân bekleyen kişilerin mağdur olduğunu söyledi.

MÜHENDİSLERE ULAŞAMIYORUZ

Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi ve Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı Hamza Can yaptığı yazılı açıklamada, “Özelleştirmede temel amaç hizmetlerin hızlanması, kalitenin artması ve müşteri memnuniyetidir. Fakat Ankara’da son günlerde doğalgaz projelendirmesinden gaz verilme aşamalarına kadar sıkıntılar yaşıyoruz. Mühendislere, yöneticilere ulaşamıyoruz. Başkentgaz’ın müşterilerinden gelen şikayetleri daha hassasiyetle ele almasında toplumsal fayda bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

ŞİKAYETLER ARTTI

Aralık ve Ocak aylarının kışın en sert geçen ayları olduğunu aktaran MİMDER Başkanı Hamza Can, “Önümüzdeki günler havalar iyice soğuyacak. Yeni ev alan, evine yerleşmeyi planlayan vatandaşlarımızın, ev satan müteahhitlerimizin projelendirme, abone yapma ve gaz bağlama işlemlerinin hızlandırılması gerekmektedir. Bizlere konuyla ilgili olarak birçok şikâyet gelmektedir” dedi.

TÜRKİYE GAZ SIKINTISI ÇEKMEYECEK

Rusya – Ukrayna savaşı sebebiyle dünyanın doğalgaz sıkıntısı çektiğini, Türkiye’nin ise böyle bir durumla karşılaşmayacak olmasının sevindirici olduğunu aktaran Ankara Ticaret Odası Meclis Üyesi Hamza Can, “Gaz sıkıntısının çekilmediği bir ülkede hizmet noktasındaki problemler üzücüdür. Konut satışlarının düştüğü şu aylarda, doğalgaz aboneliği konusunda müteahhitlerimiz sorun yaşamak istemiyor. Başkentgaz yetkilerinin konuya hassasiyetle el atmalarını talep ediyoruz” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19