ANKARA`DA KATAR MİLLİ GÜNÜ RESEPSİYONUNA YOĞUN İLGİ

Katar Büyükelçisi Salem Mübarek El Şafi Ankara`da Katar Milli Günü nedeniyle,JW Marriot Otelde verilen Resepsiyonda Katar-Türkiye ilişkilerine çok değer verdiklerini açıkladı

10.12.2014 23:54:14 0
ANKARA`DA KATAR MİLLİ GÜNÜ RESEPSİYONUNA YOĞUN İLGİ

Katar Büyükelçisi Salem Mübarek El Şafi Ankara`da Katar Milli Günü nedeniyle,JW Marriot Otelde verilen Resepsiyonda Katar-Türkiye ilişkilerine çok değer verdiklerini açıkladı.
Katar Devleti`nin Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek El Şafi, iş ve siyaset dünyasını milli gün resepsiyonunda bir araya getirdi.
Ankara JW Marrıot Otelinin ikinci katında verilen Resepsiyon çok Sayıda İşadamı,Siyasetçi ve Bürokratın katıldığı muhteşem bir gece ile kutlandı.
Katar Devleti kurucusu Sheikh Jassim bin Mohamed bin Thani`nin ülke yönetimini ele alması anısına Her Yıl 18 Aralık Tarihinde kutlanan Milli Gün`de verilen resepsiyon, Ankara`nın iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Ankara JW Marriot Otel`de düzenlenen resepsiyona çok sayıda davetli katılırken, Büyükelçi Salem Mübarek El Şafi , siyasi konuklarını resepsiyonun yapıldığı salonun ortasına kurulan çadırda ağırladı.

Salonun Ortasına kurulan Şark çadırında Konuklarını ağırlayan Büyükelçı Salem Mübarek El Şafi Konuklara Mırra İkram etti.
Eski Bakanlardan,Kürşat Tüzmen,Ahmet Sami Türk ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,MSB İsmet Yılmaz,Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay,Dış İşleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Ali Naci Koru,USTAD Başkanı Ahmet Akgül`ü çadırında ağırlayan büyükelçi,konukları ile çok yakından ilgilendi.
Artuklu Haber Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Ortaç ve Haber Sorumlusu İsmail Dinçel`in  da Davetli olduğu resepsiyonda konuklara Yerel Katar yemeklerinin Yanısıra Türk Döneri, Sütlü Kremalı ve Türk Tatlı çeşitlerinden her türlüsü   ikram edildi.
Her türlü ikramın yapıldığı resepsiyonun sonunda gazetecilerin sorularına cevap veren Büyükelçi Salem Mübarek El Şafi Katar Türkiye ilişkileri çok iyi şekilde devam etmekte. Her alanda işbirliğimiz mevcut. Ticari alanda işbirliğimizi ilerletmek için daha fazla çaba harcıyoruz. Türk hükümetine işbirliği için çok teşekkür ediyoruz. Katar vatandaşları Türkiye?ye geliyorlar ve burayı ziyaret ediyorlar, Türkiye`de Katar`dan gelenlere çok yardımcı olunuyor ve bütün ihtiyaçları karşılanıyor. Ayrıca gayrimenkul satışının serbest bırakılması çok iyi, Katar ve Türkiye`nin menfaatine çok iyi bir adım atıldı. Türkiye Cumhurbaşkanı Ekselansları Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Sayın Şeyh Tamim Bin Hamad el-Thani önderliğinde her 2 ülke arasında kurulan sağlam ilişkiler sayesinde parlak bir geleceğe doğru,sağlam adımlarla yürüyoruz.
2015 Yılı Katar-Türk Milli Yılı dolayısıyla yapacağımız kültür faaliyetleri için her türlü hazırlık ve çalışmaları tamamlamış bulunmaktayız.
Katar Milli Günü Dolayısıyla Resepsiyonumuza katılan herkese Teşekkür ediyor,sizleri burada ağırlamaktan dolayı büyük onur duyuyoruz.Hepiniz Gecemize Hoş geldiniz`` dedi.
Katar Büyükelçisi Salem Mübarek El Şafi daha sonra Katar Milli Günü Nedeniyle hazırlanan dev Yaş Pastayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay,Dış İşleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi AliNaci Koru  ve Diğer Konuklarla Birlikte keserek ,kesilen yaş pasta konuklara ikram edildi.


ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90