ANKARA`DA MEZARLIKLARDA EK GÜVENLİK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklardan güvenlik önlemlerini artırdı.

30.09.2014 15:23:00 0
ANKARA`DA MEZARLIKLARDA EK GÜVENLİK

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi mezarlıklardan güvenlik önlemlerini artırdı.

ANFA Güvenlik Şirketi Genel Müdürü Muhammet Ali Liman, Kurban Bayramı öncesi ve Bayram süresince vatandaşların huzur ve güven içinde kabir ziyaretleri yapmaları için Karşıyaka, Cebeci Asri, Ortaköy ve Cimşit mezarlıklarında ek güvenlik önlemleri aldıklarını bildirdi.

Genel Müdür Liman, her bayramda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da mezarlıklardaki özel güvenlik tedbirlerini artırdıklarını kaydederek, “Başkentlilerin,  güvenli ve huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini yapmaları için mezarlıklarda görev yapan ANFA Güvenlik personeli ile araç sayısını iki katına çıkardık” dedi.  

 

 

   -“HEM GÜVENLİK HEM DE DANIŞMANLIK HİZMETİ”

Kurban Bayramı’nda mezarlık içerisinde ve çevresinde görevlendirilecek olan ANFA Özel Güvenlik ekiplerinin, Arife günü başlayacak olan yoğun ziyaretçi trafiğine karşı da sürücüleri yönlendirerek trafiğin akıcılığını sağlayacaklarını belirten Genel Müdür Liman, şunları söyledi:

“Mezarlıklarda görevli personelimiz, gelen ziyaretçilere otoparklara bıraktıkları araçlarının camlarını ve kapılarını kapatmaları,  değerli eşyalarını araç içerisinde bırakmamaları gibi konularda uyarılarda bulunacak. Personelimiz bir taraftan da vatandaşlara yol-adres bilgilerinde yardımcı olacak.  Bu şekilde güvenlik görevlileri tarafından yönlendirilen vatandaşlar, ziyaret edecekleri kabirlere en kısa zamanda ve güvenli bir şekilde ulaşabilecekler.”

 

-“EN BÜYÜK SIKINTI MEZAR YERLERİNİN KARIŞTIRILMASI VE DİLENCİLER”

Bayramlarda yapılan mezarlık ziyaretlerinde vatandaşlar için en büyük sıkıntının gidilecek olan kabir yerlerinin bulunamaması ve mezarlıklara giren dilenciler olduğunu dile getiren ANFA Güvenlik Şirketi Genel Müdürü Muhammet Ali Liman, “ANFA Güvenlik Şirketi olarak takviye ettiğimiz özel güvenlik personeli ve sayısını iki katına çıkarttığımız devriye araçları sayesinde çok sayıda vatandaşa daha hızlı ulaşma imkanına sahip olunacak. Böylece vatandaşların güvenliğinin sağlanmasında ve bilgilendirilmesinde daha fazla hizmetin gerçekleşmesi sağlanmış olacak” dedi.

Dilenci, seyyar satıcı, sahte hoca gibi ziyaretçilerin huzurunu kaçıracak kişilerin mezarlıklara girmemesi için ANFA Özel güvenlik personelinin dikkatli olacağına kaydeden Liman, Bayram öncesi ve bayram süresince artırılacak personelin 4 vardiya halinde  çalışacağının altını çizdi. Liman, “Yılın 365 günü mezarlıkların güvenliğini sağlayan ANFA Özel güvenlik personeli hem bayram öncesinde hem de bayram süresince ziyaretçilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokacak şüpheli şahısları gördükleri yerde kolluk güçlerine haber vererek önleyici tedbirleri de alacak” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ



24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22