ANKARA`DA MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ

DP'den 21'inci dönem Mardin Milletvekili olan işadamı Veysi Şahin'in oğlu Sinan Şahin Ankara Bilkent Otel Havuzbaşı Resturan'ta yapılan Muhteşem düğünde, hayatını Burcu Ballı ile birleştirdi.

Polisiye Haberler 14.09.2013 11:10:46 0
ANKARA`DA MUHTEŞEM MARDİN DÜĞÜNÜ

 DP’den 21’inci dönem Mardin Milletvekili olan işadamı Veysi Şahin’in oğlu Sinan Şahin Ankara Bilkent Otel Havuzbaşı Resturan’ta  yapılan Muhteşem düğünde, hayatını Burcu Ballı ile birleştirdi.

Geçen Hafta içerisinde de  Midyat İlçesi’nde Matiat Otel’de yapılan düğünde Ak Parti Mardin milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, Rize Milletvekili Hasan Karalı, Erzincan Milletvekili Sabahattin Karakelle, Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Mardin İl Emniyet Müdürü Derviş Kara ve Mardin İl Jandarma Komutanı Albay Vural Erol’un yanı sıra yaklaşık 5 bin kişi katılmış ve Bülent Serttaş, söylediği Türkçe ve Kürtçe şarkı ve türkülerle konukları coşturdu. Halayların çekildiği gecede davetliler gelinle damadın başına dolar yağdırmıştı.

Bu kez Ankara’da gerçekleştirilen ve Ankara Bilkent Otel Havuzbaşı Resturant’ta düzenlenen Rüya gibi  Nikah ve Düğün Törenine İçişleri Bakanı Muammer Güler,Eski Mardin Valisi ve Danıştay Üyesi  Temel Koçaklar,Eski İçişleri Bakanlarından Abdulkadir Aksu ve İsmet Sezgin,Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar,Mardin Ticaret Odası Başkanı M.Ali Tutaşı,Mardinli İşadamlarından Mahmut Tatldede,Edip Yenigün, Necati Yağcı, Mehmet Emin Değer,Dr.Nihat Özkan, Sümer Holding Genel Müdürü Sezai Ensari, Halk Bankası Şube Müdürü Cevat Bekin,İçişleri Bakanlığı Bürokratları, İçişleri Bakan Danışmanı ve Mülkiye Başmüfettişi Abdullah Erim, Ankara’da Görev Yapan Bürokratlar ve Seçkin Davetlilerin katıldığı Muhteşem bir Törenle Dünya Evi’ne Girdi.

Şahin ve Ballı ailelerinin davetlileri kapıda karrşıladığı Muhteşem  düğün ve nikah töreni, konuklara müzik eşliğinde verilen yemekle başladı. Yemekte konuklara Meze Tabağı,Humus Üzeri İçli Köfte,Fırınlanmış Kuzu Budu,Dondurma Eşliğinde Bağdat Tatlısı ve Düğün Pastası’ndan oluşan Yemeğin ardında düğün alanına gelen gelin ve damat, davetlileri selamlayarak alkışlarla yerini aldı. Nikah’ın Çankaya Belediyesi Evlendirme Memuru tarafından kıyılmasınının ardından, birlikte dans pistine çıkan Sinan-Burcu Şahin çiftinin mutluluğu ise gözlerinden okunuyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan ünlü ses sanatçısı Bülent Serttaş, söylediği Türkçe şarkı ve türkülerle konuklara unutulmaz saatler yaşattı.

Muhteşem düğünde unutulmaz anlara tanıklık eden davetliler Sanatçı Bülent Sertaş’ın söylediği Parçalar eşliğinde  Bol bol halayların çekildiği gecede gelinle damat da sahneden inmediler ve Konukları ile birlikte  doyasıya eğlendiler. Pistin gece boyunca eğlenenlerle dolup taştığı düğünde bazı davetliler desteler halindeki dolarları, bazıları da ceplerindeki Türk liralarını genç çiftin, damat babası ve halayda bulunanların üzerine atmak için birbirleriyle yarıştı. Dolarların çuvallarla toplandığı Düğün töreni çok konuşulacağa benziyor.
Davetlileri yalnız bırakmamak için yine büyük gayret sarf ettiği gözden kaçmayan genç çift davetlilerle tek tek ilgilenip, güler yüz ve tatlı sohbetleriyle davetlilerin hoşça vakit geçirmelerini sağladılar.Masaları tek tek dolaşarak konuklarına Hoşgeldiniz diyen Damat ve Gelin  herkesle çok yakın ilgilendiler.

Düğünde Nikah Şahitliğini Yapan İçişleri Bakanı Muammer Güler,Kıyılan Nikahtan sonra Evlenme Cüzdanı’nı Kıdemli İçişleri Bakanı İsmet Sezgin’e Vererek Gelin Burcu Ballı(Şahin)’e,Evlenme Cüzdanı,Bakan Sezgin tarafından verildi.

Eski Bakan İsmet Sezgin`in konuşması sırasında yaptığı kısa konuşma sırasında misafirler, duygulu dakikalar yaşadı.Kadın`ın önemini vurgularken İsmet Sezgin`in``Eşim vefat edeli  Kaç Yıl oldu ama Alyansını halen parmağımda taşıyorum.Allah çıkarttırmasın`diye vurgu yapması dinleyicilerin duyugulu anlar yaşamasına neden oldu.

Eski Milletvekili Veysi Şahin, davetlilere bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Şahin, "Cenab-ı Allah herkese evladını evlendirme mutluluğu tattırsın. Bizim çok mutlu olduğumuz bugünde çok değerli aile büyüklerimiz ve birbirinden değerli davetlilerimizi ağırlamak bizleri onurlandırdı. Düğünümüze ayrı bir mutluluk kattılar. Ben oğlum ile gelinime bundan sonraki hayatlarında bir ömür boyu mutluluk diliyorum" dedi.

Gecenin geç saatlerine kadar Pistte konukları ile birlikte oynayarak bu mutlu Gününde, mutluğunu konukları ile paylaştı.

GAZETEMİZ FACEBOOK SAYFASINDAN DÜĞÜNLE İLGİLİ 102 ADET FOTOĞRAFI İZLEYEBİLİRSİNİZ.(AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYARAK)

http://artukluhaber.net/haber-7852-ankara_ve_cevre_illerde_planli_elektrik_kesintisi.html


 

ABDULLAH ORTAÇ-İSMAİL DİNÇEL/ÖZEL HABER-ANKARA


28.6° / 18°
  • BIST 100

    10792,50%-0,98
  • DOLAR

    32,19% 0,04
  • EURO

    34,85% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2416,25% -1,83
  • Ç. ALTIN

    3940,55% -1,46