ANKARA'DA TUSAŞ'A TERÖR SALDIRISI

Ankara'da bulunan TUSAŞ tesislerinde silah sesleri duyuldu. Olay yerine çok sayıda emniyet görevlisi sevk edildi.

Ankara 23.10.2024 19:15:00 0
ANKARA

Ankara'da bulunan TUSAŞ tesislerinde silah sesleri duyuldu.  Olay yerine çok sayıda emniyet görevlisi sevk edildi.Meydana gelen saldırı sonrası 4 Kişinin Şhit olduğu ve 14 Kişinişn ise yaralı olarak Ankara'da Bilkent ve Yenimahalle ilçesine Devlet Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

 

Saldırının duyulmasını ardından İçişleri Bakanı Ali  Yerlikaya TUSAŞ'I ziyaret ederek saldırı hakkında yetkililerden bilgi aldı.Daha sonra basın toplantısı yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya şu açıklamayı yaptı;

 

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirilmiştir.


Saldırı sonrası maalesef şehit ve yaralılarımız bulunmaktadır.


Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.


Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir. Resmi kaynaklardan yapılacak açıklamaları dikkate alınız.''Dedi.

 

BRICS Liderler Zirvesi için Tataristan’ın başkenti Kazan’da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara’da TUSAŞ’a yönelik terör saldırısı hakkında, “4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Bu menfur terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

BRICS Liderler Zirvesi için bulunduğu Tataristan’ın başkenti Kazan’da temaslarını sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşmesi öncesi, Ankara’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine yönelik terör saldırısı hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “4 şehidimiz, 14 yaralımız var. Bu menfur terör saldırısını lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 

 


Anahtar Kelimeler: ANKARA' TUSAŞ' TERÖR SALDIRISI
21° / 10.5°
  • BIST 100

    8908,47%0,40
  • DOLAR

    34,28% 0,16
  • EURO

    36,96% -0,36
  • GRAM ALTIN

    3027,61% 0,54
  • Ç. ALTIN

    5008,58% -0,04