ANKARADAKİ MARDİNLİ BÜROKRATLAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Ankara?da görev yapan Mardinli bürokratlarımız, Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Derneği binasında gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler. İlk olan bu buluşmaya Ankara?daki değişik kamu kurumlarında çalışan kamu görevl

28.10.2017 18:01:35 0
ANKARADAKİ MARDİNLİ BÜROKRATLAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Ankara’da görev yapan Mardinli bürokratlarımız, Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Derneği binasında gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldiler. İlk olan bu buluşmaya Ankara’daki değişik kamu kurumlarında çalışan kamu görevlilerinin yanı sıra dernek merkez yöneticileri ile şeref konuğu olan Mardin eski milletvekili Mehmet Halit Demir de katıldı.

 

Ankara’da yaşayan Mardinli bürokratlar dayanışma platformu oluşturuldu. Buluşma Mardin Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Derneği Merkezinde gerçekleştirildi ve her ayın son haftasına denk gelen cumartesi günü tekrarlanması kararlaştırıldı.

 

Buluşmanın amacı ülkemizin kalbi ve aklı konumunda olan başkent Ankara’daki bürokratlarımızın sorunlarını kendi içlerinde paylaşıp bir taraftan ilimize, bölgemize ve diğer taraftan ülkemize katkı sağlayacak çözümler üretmektir.

 

Buluşmaya şeref konuğu olarak katılan Mardin eski milletvekili Mehmet Halit Demir yaptığı açıklamada; “Ben Mardinli bürokratlarımızın ülkemizin dış politikasından tutun diğer bütün alanlarda alınan ve uygulanan politikalarda etkin rol alacağına inanıyorum. Bölge halkımızın duygularını ve öngörülerini dikkate alarak bürokratlarımızın projeler üreteceğine inancım tamdır. Bizler bunun için istişare ve dayanışmaya daha çok önem vereceğiz.” dedi.

 

 TBMM Mardin Eski Milletvekili Mehmet Halit Demir  , Mardin  Vali Yardımcısı  Bahattin Çelik ,Mardinliler Derneği Başkanı Fahrettin Enes  , Mardinliler Derneği Başkan Yardımcı Edip  Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür MüşaviriÖner Mehmet Bulut, Elektrik Üretim A.Ş. Elektrik Elektronik Müh.M. İzettin KAPLANOĞLU  ,Mehmet Siraç Batuk Orman Genel Müdürlüğü Orman Mühendisi,Zekiye Bayram Mardinliler Derneği Avukat, Abdulhekim Çelebi Birleşik Krallık Kültür Müsteşarlığı Proje Müdürü,Emir Demir Sayıştay Başkanlığı Bilgisayar Mühendisi,Ali Mercan Aydın Maliye Bakanlığı Daire Başkanı, Kalkınma Bakanlığı Planlama Uzmanı  Veysi Kassap, Maliye Bakanlığı/Muh.Gen.Md. Maliye Uzmanı  Cem Durgan, İnşaat Sektörü İş Adamı ,Murat İlhan ,Dekinsan Müteahhit Hasan Keleşoğlu   , TCDD Taşımacılık A.Ş. Müdür Yardımcısı Şeyhmus Oktar kahvaltıya katılanlar arasında yer aldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

İSMAİL DİNÇEL ÖZEL HABER

 

 


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10056,00%-1,59
  • DOLAR

    32,23% -0,10
  • EURO

    34,77% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2424,29% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3924,06% 0,00