ANKARAGÜCÜ`NDE KONGRE HEYECANI

Ankaragücü yönetimi 3 Ağustos'taki olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıkladı!

19.07.2014 16:08:23 0
ANKARAGÜCÜ`NDE KONGRE HEYECANI

13 Ocak 2013 tarihindeki olağanüstü kongreyle göreve gelen Başkan Mehmet Yiğiner, 3 Ağustos’ta devam etmeyeceğini kamuoyuna duyurdu. Görevde kaldıkları süreç içerisinde bekledikleri desteği göremediklerini belirten Mehmet Yiğiner “3 Ağustos’ta aday olmayacağım. Eğer kendine güvenen, planlı, programlı, maddi kaynak yaratabilecek birileri çıkarsa onları destekleriz” şeklinde konuştu.

Ankaragücü Yönetimi

Fatih Mert’ten iddialara yanıt

Basın Sözcümüz Fatih Mert de resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada çeşitli platformlarda yer alan iddialara hitaben “Ankaragücü yönetiminde çatlak yoktur.  İftar yemeğine gelemeyen arkadaşlarımız gerekli bilgilendirmeyi yapıp, mazeretleri dolayısıyla katılamamışlardır. Yönetimin tamamı Mehmet Yiğiner ile birlikte 3 Ağustos’ta bırakacaktır. İçimizden hiç kimsenin liste hazırlığı yoktur” ifadelerine yer verdi.

Bent Ahlat adaylığını açıklamıştı

21 Haziran 2014′te bir spor sitesine konuşan Bent Ahlat, olağanüstü kongrede başkan adayı olacağını şu sözlerle açıklamıştı:

20/06/2014 günü yapılan MKE Ankaragücü SK yönetim Kurulu toplantısından çıkan olağanüstü kongre kararı için eski başkanlardan Bent Ahlat, MKE Ankaragücü SK başkanlığı için aday olacağını ve Ankaragücünü sahipsiz bırakmayacaklarını açıkladı.

Ankaragücü SK için artık kavgalara yer olmadığını, camianın zor durumda kaldığını aslında bu tarihin yanlış olduğunu belirten Ahlat, “Ne kadar haklı çıksamda artık zaman kavga zamanı değildir. Ankaragücü’müzü PTT 1. Lig’e çıkarmak için bugünden itibaren kolları sıvıyoruz, Güç birliği yapacağız. Güçlü bir yönetim oluşturup Ankaragücü’müzü hak ettiği yere taşıyacağız”

Pazartesi günü itibariyle MKE Ankaragücü SK başkanlık yapmış tüm insanları ziyaret edeceğini ve destek istiyeceğini belirtti. Ankaragücü menfaatleri her şeyin üstünde gelir diyen Ahlat, Sayın Mehmet Yiğiner’i de ziyaret edeceğini ve kulübün son durumu hakkında bilgi alacağını söyledi.

Mevcut yönetiminden şuan itibariyle tüm futbolcu transferlerinin dondurulmasını hiçbir futbolcunun satılmamasını isteyecek olan Ahlat, “Bu süreçte herkesin Ankaragüçlülüğünü  göreceğiz” dedi.

Gazeteciden başkan adayı

Son olarak gazetecilik yapan Yaşar Önel “Mehmet Yiğiner’in aday olmaması halinde kongrede adayım” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00