ANKARALI GAZETECİLERİN BOWLİNG KEYFİ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu üyesi Ferhat Ertürk?ün davetlisi olarak biraraya gelen Başkentli gazeteciler bowling oynayıp, eğlenceli bir akşam geçirdiler.

26.12.2015 13:18:40 0
ANKARALI GAZETECİLERİN BOWLİNG KEYFİ

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu üyesi Ferhat Ertürk’ün davetlisi olarak biraraya gelen Başkentli gazeteciler bowling oynayıp, eğlenceli bir akşam geçirdiler.
 
Ankaralı gazeteciler ve aileleri, Ferhat Ertürk’ün evsahipliğinde Gimat Kavşağı’nda yer alan Podium AVM’de bulunan Joy Port Eğlence Merkezi’nde önceki akşam biraraya geldi. Eş ve çocuklarıyla birlikte akşam yemeğinde Ertürk’ün konuğu olan gazeteciler günün yorgunluğunu atıp daha sonra oyun alanına geçti.  
 
Ferhat Ertürk’ün ikramı akşam yemeğini yiyen gazeteciler, Ertürk’le birlikte bowling oynayarak stres attılar. Birbirinden iddialı atışların sonunda kazanan dostluk oldu. Gecede gazetecilerin eş ve çocukları da dart, bilardo, video, spor ve redemption üniteleri ile özel sinema simülatörü ile lazer port, trambolin, kaydırak, çarpışan oto ve top havuzunun bulduğu oyun alanında eğlenceli vakit geçirdi.
 
“SPOR VE EĞLENCENİN MERKEZİ”
 
ATO Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Ertürk, spor ve eğlenceyi birarada sunan Joy Port Eğlence Merkezi’nin üçüncü ve en büyük şubesiyle Başkent’te Podium AVM’de yer aldığını kaydetti.
 
Ertürk, 3 bin 600 metrekarelik alan üzerinde bulunan eğlence merkezinde Türkiye’de ilk ve tek olan, 9 metre çapında dome ekrana sahip özel simülatör bulunduğunu söyledi. Ertürk, bu simülatörde gazetecilerle birlikte roller coaster yolculuğu yaptı.
 
Ertürk, bowling, dart, bilardo, video bulunan spor ve eğlence merkezinde, tekno temalı arenası, silah ve ekipmanlarıyla 20 kişinin aynı anda veya 2 farklı salonda savaşabildiği lazer port alanının yer aldığını söyledi. 
 
Joy Port Eğlence Merkezi’nde 3-6 ve 6-13 yaş çocuklar için özel dizayn edilmiş, içerisinde kaydırak, trambolin, tırmanma duvarı, asma köprü ve tünellerle birbirine bağlanan özel kum ve top havuzu, çarpışan oto ve su topu havuzunun bulunduğu  devasa çocuk oyun alanının yer aldığını da kaydedenErtürk, çocuklar oyun oynarken ebeveynlerin de cafe ve vip alanlarında keyifli vakit geçirdiklerini anlattı.
 
“GAZETECİ DOSTLARIMIZLA STRESTEN UZAK BİR AKŞAM”
 
Gazetecilerin ve işadamlarının yoğun bir tempoyla çalıştıklarını kaydeden Ertürk, “Gazeteci dostlarımızla stresten uzak eğlenceli bir akşam geçirmek, 2015’i uğurlamak ve 2016’yı karşılamak istedik” dedi. Ertürk sözlerini şöyle sürdürdü:  
 
“Gazeteciler yoğun çalışan meslek grupları, yıl içerisinde aileleriyle birlikte de fazla zaman geçiremiyorlar. Biz, işimiz gereği sıkça muhatap olduğumuz gazeteci arkadaşlarımızla biraraya gelirken, onların özel zamanlarından ailelerinden de çalmak istemedik. Onun için böyle bir akşam düzenledik. Hem gazeteci arkadaşlarımızla birarada olduk, hem de onları ailelerinden koparmadan güzel zaman geçirmelerini sağladık.” 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29