ANKARALI YARIŞSEVERLERE SEYMEN SÜRPRİZİ

Geleneksel bir yarış haline gelen Ankara Kulübü At Yarışı Koşusu tarihi görüntülere sahne oldu. Türkiye Jokey Kulübü Derneği ile Ankara Kulübü Derneği işbirliği ile düzenlenen koşuda sahne alan Ankara Kulübü Derneği Seymenleri Ankaralı yarış severlere unu

11.09.2016 00:19:49 0
ANKARALI YARIŞSEVERLERE SEYMEN SÜRPRİZİ

Geleneksel bir yarış haline gelen Ankara Kulübü At Yarışı Koşusu tarihi görüntülere sahne oldu. Türkiye Jokey Kulübü Derneği ile Ankara Kulübü Derneği işbirliği ile düzenlenen koşuda sahne alan Ankara Kulübü Derneği Seymenleri Ankaralı yarış severlere unutulmayacak bir gösteri izletti.

 

Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda koşulan Ankara Kulübü At Yarışı öncesinde sahne alan Seymenler büyük ilgi gördü.1600 metre çim pistte 3 ve 3 yaş üstü İngiliz Atlarının kıyasıya yarıştığı yarışı Baran D. Cemiloğlu'nun, jokey Özcan Yıldırım'ın bindiği 2 numaralı Arsen Lupen isimli İngiliz Atı kazandı. Yarış sonrası Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr.Metin Özaslan özel olarak yaptırılan At üzerinde Seymen heykelini atın Antrenörü Süleyman Özgezer'e verdi.

 

ETKİNLİKLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK

 

Ankara Kulübü Derneği olarak Ankara'nın en köklü ve büyük sivil toplum hareketi olduklarını ifade eden Özaslan şunları söyledi: Kimliğini, ilkelerini, vizyonunu tarihten alan kökleri cumhuriyetimizi kuran ulu çınarlara dayanan derneğimizin bundan sonraki süreçte de büyük etkinliklerine şahit olacağız.

 

TJK’YA TEŞEKKÜR

Türkiye’nin güzide kurumlarından Türkiye Jokey Kulübü Derneği’ne yapılan organizasyon nedeniyle teşekkür eden Ankara Kulübü Derneği Genel Başkanı Dr.Metin Özaslan Ankara 75.Yıl Hipodromu Müdürü Mehmet Şirin Bozkurt’a misafirperverliklerinden dolayı ayrıca teşekkür etti.

 

ANKARA HABER AJANSI-ANKARA


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00