ANKARALI HAYIRSEVER İŞ ADAMI,YAPTIRDIĞI OKULDAANILDI

Ankaralı Hayırsever İş Adamı Hüseyin Bektaş,Haymana'da Bir Tuğlada Sen Koy” sloganıyla başlattığı yardım kampanyası ile yaptırdığı Nuri Bektaş Anadolu Lisesi'nin yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri onu vefatından sonra unutmadılar.

11.11.2014 12:46:27 0
ANKARALI HAYIRSEVER İŞ ADAMI,YAPTIRDIĞI OKULDAANILDI

Haymana’nın sevilen siması, hayırseverliği ile tanınan iş adamı – sporcu – gazeteci Hüseyin BEKTAŞ; Kurban Bayramı’nın 1. Günü Antalya’da geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmişti. Ankara Kocatepe Camisinde kılınan cenaze namazına; Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Eğitim Dostları Vakfı Başkanı Özgün ÖKMEN ve Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan ACAR ve tüm sevdikleri katılmıştı.

Haymana’da “Bir Tuğlada Sen Koy” sloganıyla başlattığı yardım kampanyası ile yaptırdığı Nuri Bektaş Anadolu Lisesi’nin yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri onu vefatından sonra unutmadılar. Mevlit okutarak, yemek vererek, fotoğraf ve slayt gösterileriyle onu sevenleri ve aile mensuplarını bir araya getirerek, bir anma töreni düzenlediler. Anma törenine Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN, Garnizon Komutanı Ömer SEYHAN, Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan ACAR, Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver YURTDAŞ ile turizm sektörü ve kuruluşu temsilcileri, Eğitim Dostları Vakfı Başkanı Başbakanlık Eski Müsteşar Yardımcısı Özgün ÖKMEN, Hüseyin Bektaş’ın eşi Ruşen BEKTAŞ, oğlu Onur BEKTAŞ, kız kardeşi Yaşar BEKTAŞ ve kalabalık bir grup katıldı.

Nuri BEKTAŞ Anadolu Lisesi’nde yapılan anma töreninde duygusal anlar yaşandı. Ablası ve eşinin konuşmaları duygu yüklüydü. Haymana Belediye Başkanı Özdemir TURGUT yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi; “30 yılı geçen bir dostluk. İyi bir ağabey - kardeş ilişkisi, onu en verimli çağında kaybetmek bizleri gerçekten üzdü. Tekrar başımız sağ olsun.” dedi.

Hüseyin BEKTAŞ’ın yakın arkadaşı Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Doğan ACAR; “Hüseyin BEKTAŞ’ın Ankara’nın kültür ve turizmine katkıları büyüktür. O bir Haymana ve Ankara Sevdalısıdır.” dedi. Eğitim Dostları Vakfı Başkanı Özgün ÖKMEN, Haymana İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver YURTDAŞ ve Haymana Kaymakamı Turan ERDOĞAN birer konuşma yaptılar.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88