ANTALYA CİTY EXPO FUARINDA BABİL KURUYEMİŞ STANDINA YOĞUN İLGİ

Antalya`da bu yıl 6.cısı düzenlenen city Expo şehircilik ve teknolojileri fuarına Mardin`den katılan Babil kuru kahve şekerleme standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

16.03.2016 20:57:51 0
ANTALYA CİTY EXPO FUARINDA BABİL KURUYEMİŞ STANDINA YOĞUN İLGİ

Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, Expo Center’de 6’ncı kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. 2 gün açık kalacak fuarda, belediyeler ürettiği ürünlerini hem sergileyecek, hem de yurt dışına pazarlama imkanı bulacak. Fuarı yaklaşık 30 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteği Akdeniz Belediyeler Birliği’nin işbirliği ile bu yıl 6’ncısı düzenlenen Antalya City Expo-Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı, ANFAŞ Expo Center’da açıldı.
 
Pyramids Grup Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda belediye ve katılımcı firmalar, ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, alt yapı, su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik bakım ve ekipmanları, ses ışık ekipmanları, spor tesisi, yangın, iş sağlığı ve iş güvenliği elektrik, elektronik,sağlık otomosyon, yazılım, e-belediyecilik gibi yeni ürünlerini tanıtma fırsatı buluyor.

Antalya'da  bu yıl 6.cısı düzenlenen city Expo şehircilik ve teknolojileri fuarına Mardin'den katılan Babil kuru kahve şekerleme standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Bir çok siyasetçi ve bürokratın katıldığı fuar 18 mart tarihine kadar açık tutulacak ve ziyaretçiler tarafından gezilebilecek. 
Artuklu belediye Başkan'ı Emin Irmak ve beraberindekiler , Fuarda açtığı stand ile Mardin'i temsil eden Babil kuruyemiş standını ziyaret etti. Ziyarette Mardin'den bu fuara katılan firmaları görmek beni  ziyadesiyle  memnun etti diyerek,Kendi imkanları ile fuara katılan Babil kuruyemiş işletme sahibi İbrahim Güneş'i tebrik ederek  teşekkür etti. 

Babil Kuruyemiş Standının   bir başka ziyaretçileri de Antalya il dernekler müdürü olarak görev yapan Mardinli Hemşerimiz Hüseyin Kurtay ve Artuklu Haber Mardin temsilcisi Araştırmacı Yazar Ahmet Çınarbaş oldu.Antalya'da düzenlenen fuarda Mardin firmasını  görmenin çok güzel olduğunu söyleyen ziyaretçiler,Babil Kuruyemiş'e bu girişiminden ötürü teşekkür ettiler.
Hüseyin Kurtay ve Ahmet Çınarbaş yaptıkları ortak açıklamada:'',Mardin'in yöresel ürünlerini farklı tatlarını ülkenin farklı yerlerine tanıttığı için Babil Kuruyemiş firmasına  teşekkür ederiz.''açıklamasında bulundular.

Kepez belediye Başkan'ı Hakan tütüncü ise ''Mardin standını ziyaretinde Mardin'e geldim taş yapılarını Mezopotamya Deniz'ini seyretmeye doyamadım. İnşallah en kısa zamanda Mardin'i tekrar ziyaret ederim.''Dedi. 

Babil kuruyemiş işletme sahibi İbrahim Güneş  yaptığı açıklamada:'',Belediye Başkan'ımızın yanı sıra dostlarımızın bizleri ziyaret etmesi son derece sevindirici Mardin tanıtımının yapılması için firma olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazırız ''dedi.  

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANTALYA


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30