ANTALYA`DA SİNEMA İÇİN ÖRNEK İŞBİRLİĞİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi sinema için bir araya geldi. İki kurum Türkiye`nin en köklü organizasyonlarından Antalya Uluslararası Film Festivali`ni ilçelere taşımak amacıyla işbirliğine gitti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Üniversitesi sinema için bir araya geldi. İki kurum Türkiye'nin en köklü organizasyonlarından Antalya Uluslararası Film Festivali'ni ilçelere taşımak amacıyla işbirliğine gitti.
Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antalya Özel Sağlık ve Eğitim, Kültür, İnşaat, Petrol, Ticaret Limited Şirketi (ANSET) ve Akdeniz Üniversitesi (AÜ) İletişim Fakültesi arasında 52. Antalya Film Festivali kapsamında yapılan 'Sinema İlçelerde: Sanat Antalya' projesi için protokol imzalandı. Projeyle, festival kapsamında oluşturulan Sinema TIR’ı 19 ilçede halkı sinema ile buluştururken, Altın Portakal heyecanını ilçelere taşıyacak. AÜ öğrencileri de Sinema TIR’ının sanat yolculuğunu belgesel haline getirecek.
BİN KİLOMETREDEN FAZLA YOL KATEDECEK
Protokole ANSET Genel Müdürü Gaye Doğanoğlu ve Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bilal Arık imza koydu. Gaye Doğanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Sayın Menderes Türel'in öncülük ettiği, ilçelere hizmet götürme anlayışıyla yola çıktığımız 'Sinema İlçelerde: Sanat Antalya' projesinde İletişim Fakültesi’nin bize verdiği destek için teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın çok değerli olacağını ve yapılacak olan belgesel çalışmasının da hem Antalyamıza hem de üniversitemize artı değer katacağına inanıyorum. Sinema TIR'ımız bin kilometreden fazla yol kat edecek. 'Gitmediğimiz köy, gitmediğimiz ilçe bizim değildir' anlayışıyla ilçelerimizde yaşayan insanlar da festival heyecanını bizlerle yaşasınlar istedik" şeklinde konuştu.
BELGESEL ÇEKİLECEK
Projede yer almanın gurur verici olduğunu söyleyen Akdeniz Üniversite İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Bilal Arık, “Dört öğrencimiz sinema gösterimleri için yola çıkan TIR'a eşlik ediyor ve gösterimler yapılırken izleyicileri çekiyorlar. Bu görüntülerden bir belgesel ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. Bize bu projede yer verdiğiniz için şahsım ve fakültem adına teşekkür ederim” dedi.
Prof. Dr. Arık, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığının ilerleyen zamanlarda da süreceğini sözlerine ekledi. Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi ortaklığında gerçekleştirilen proje kapsamında yola çıkan “Sinema TIR’ı 14-30 Kasım tarihlerinde Antalya'nın 19 ilçesini ziyaret edecek.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANTALYA
YASAL UYARI: Yayınlanan yazılı haber, fotoğraf ve videonun tüm hakları Artuklu Haber Ajansı'na aittir. Hiçbir surette haber, fotoğraf ve videonun tamamı veya bir kısmı abone olmadan kesinlikle kullanılamaz.
-
1
ŞAHSENEM’DEN 8 MART’TA ANLAMLI KONSER
-
2
ANKARA’DA KIZILAY METRO İSTASYONU’NDA TELEFON KESİLMİYOR, OTOBÜSTE ÜCRETSİZ Wİ-Fİ VAR
-
3
En Çok Konuşulan Ekonomik Göstergeler
-
4
İTÜ ARI TEKNOKENT VE TOGG’DAN GİRİŞİM ODAKLI STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ
-
5
Gemlik’te Dilencilere Geçit Yok
-
6
MARDİN1969 SPOR'DA TEKNİK DİREKTÖRLÜK GÖREVİNE BÜLENT AKIN GETİRİLDİ
-
7
GALATASARAY; 1 LİVERPOL: 0
-
8
CHP Bursa İl Kadın Kolları'ndan 8 Mart Yürüyüşü
-
9
Gemlik Belediyesinden Üniversite Öğrencilerine İftar Yemeği
-
10
T.C Soförler odası Federasyonu Mührü olan Plakaların Yenileme Ücretleri Bakanlık tarafından karşılanmalı
-
11
MARDİN1969 SPOR'DA AHMET CİNGÖZ İLE YOLLAR AYRILDI
-
BIST 100
16145,38%-0,13
-
DOLAR
44,08% 0,05
-
EURO
51,22% 0,05
-
GRAM ALTIN
7342,16% -0,17
-
Ç. ALTIN
11828,33% -0,28



