ANTALYASPOR'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Antalyaspor-Trabzonspor maçında Jehezkel, attığı golün ardından bandajındaki işgalci İsrail'i destekleyen yazıları gösterdi

Spor 15.01.2024 10:46:00 0
ANTALYASPOR

Antalyaspor-Trabzonspor maçında Jehezkel, attığı golün ardından bandajındaki işgalci İsrail'i destekleyen yazıları gösterdi.Maçta meydana gelen ve ülkede büyük tepkilere neden olan olay sonrasında Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe  tarafından yazılı basın açıklaması yaptı.

 

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe  tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

Bugün oynadığımız Trabzonspor karşılaşmasında, Sagiv Jehezkel’in, Antalya’mın, Antalyaspor’umuzun ve ülkemizin hassasiyetlerine aykırı bir davranış içinde bulunduğunu üzüntü ve şaşkınlık ile takip ettim. Kulübümüz resmi sosyal medya hesaplarında gol sonrası yapılan anlık paylaşım, konunun fark edilmesi ile birlikte anında kaldırılmıştır. Sonunda hangi büyük başarı gelecekse bile bu tür davranışlara benim başkan olduğum süre içinde müsaade etmeyeceğimi tüm kamuoyunun bilmesini isterim. Bizler sporun ve yeşil zeminin içinde kalmaya, futbolcularımızı din, dil, ırk ayrımı yapmadan sadece sporcu olarak görmeye devam ederken, spekülasyona neden olabilecek bu hareketi asla tasvip etmiyorum. Bugün olduğu gibi bundan sonra da gereğini yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. 

 

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'' denildi.

 

Ayrıca Antalyaspor Futbol takımın sponsorluğunu yapan Çağlayan Grup tarafından da açıklama yapılarak, İsrailli Futbolcu Jehezkel'in  sözleşmesinin fesh edilerek sınır dışı edilmesi gerektiğini aksi takdirde Antalyaspora ve grup firmasına da başka bir kararın yakışmayacağını , gerekli yaptırımın uygulanmadığı takdirde   Antalyaspor’un sponsorluğundan çekileceğini açıkladı.

 

 

Çağlayan Gruptan yapılan açıklama şöyle;

 

‘’Çağlayan Grup olarak ülkemizin güzide kulüplerinden Antalyaspor’un forma sponsorluğunu yapıyoruz. Türk Futboluna ve Antalyaspor’a hizmet etmeyi gurur ve onur biliyoruz. Ancak maalesef Antalyaspor futbolcularından Sagiv Jehezkel’nin İsrail’in Gazze’de uyguladığı soykırıma destek mahiyetindeki şovu bizi derinden üzmüştür. Sporun ve Antalyaspor’un bu iğrenç soykırıma destek mesajına alet edilmesi kabul edilemez. Antalyaspor yönetiminin bu hadsizlik karşısında gerekli tepkiyi göstereceğini ve bu eylemi karşılıksız bırakmayacağını düşünüyor ve temenni ediyoruz. Bu konuyu derhal klüp başkanımız sn Sinan Boztepe ve yönetiminden bazı arkadaşlarla görüştük , Futbolcu hakkında kadro dışı bırakılmasının yetmeyeceğini sözleşmesinin fesh edilerek sınır dışı edilmesi gerektiğini aksi takdirde Antalyasporumuza ve grup firmamıza da başka bir kararın yakışmayacağını , gerekli yaptırımın uygulanmadığı takdirde çok sevdiğimiz Antalyaspor’un sponsorluğundan çekileceğimizi kulüp yönetimine ilettik. Zulme alkış tutana sessiz kalma da zulümdür. Çağlayan Grup olarak markamıza zarar vermesi soykırım propagandası yapılırken markamızın da aynı karede yer alması nedeniyle Sagiv Jehezkel’in hakkında dava açacağız. Hukukçularımız süreci takip edecekler. Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

 

 Dursun ÇAĞLAYAN 

 

Çağlayan Grup Yönetim Kurulu Başkanı''Denildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-SPOR SERVİSİ

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


Anahtar Kelimeler: ANTALYASPOR' ÖNEMLİ AÇIKLAMA
31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19