Arabesk Kralı`ndan, Başkan Ayanoğlu`na Ziyaret

Türkiye`nin yetiştirdiği ünlü sanatçılardan Biri olan Orhan Akdeniz 1968 Mardin lisesi mezunları Buluşması İçin Mardin`e gelen Arabesk Müziğin Kralı olan Orhan Akdeniz,Belediye Başkanı Ayanoğlu`nu makamında ziyaret etti.

Polisiye Haberler 26.06.2013 10:24:05 0
Arabesk Kralı`ndan, Başkan Ayanoğlu`na Ziyaret

Türkiye`nin yetiştirdiği ünlü sanatçılardan Biri olan  ve  1968 Mardin lisesi mezunları Buluşması İçin Mardin`e gelen Arabesk Müziğin Kralı ,Orhan Akdeniz,Mardin Belediye Belediye Başkanı Ayanoğlu`nu makamında ziyaret etti.

Uzun yıllar öncesi İstanbula yerleşen Arabesk Kralı Orhan Akdeniz,Yıllar sonra geldiği Memleketi Mardin`in gelişmesine hayran kaldı.Batı illerini aratmayan işyerleri,Binaları,Yollarına hayran kalan sanatçı,Mardin`in gelişimine yaptığı katkılar nedeniyle Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlunu ziyaret ederek teşekkür etti.

Mardinli Ünlü Sanatçı Ve Bestekar Orhan Akdeniz, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu`nu makamında Ziyaret Etti. Görüşmede Belediye Başkan Yardımcısı Murtaza Varlık`ta hazır bulundu. Mardin`i yakından takip ettiğini ifade eden Orhan Akdeniz; "Mardin`de ki güzel gelişmelere yakından tanık oluyorum ve görüyorum ki Mardin günden güne daha gelişip güzelleşiyor. Başkanımızı Mardin`e yaptığı güzel hizmetler için tebrik ediyorum."dedi. Mardin`in gururu bestekar- sanatçı Orhan Akdeniz`in bestelediği ve söylediği eserlerin çok değerli olduğunu söyleyen Başkan Ayanoğlu; "Müziği ve kişiliğiyle örnek bir sanatçının, hemşehrimiz olan bir sanatçının yaptığı ziyaret beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Sanatçılar toplumda mümtaz bir yere sahiptir.Mardin`den böyle bir sanatçı abimizin çıkmış olması beni gururlandırıyor."şeklinde konuştu.


ABDULLAH ORTAÇ-MARDİN(AHA)


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07