ARAŞTIRMACI-YAZAR DOĞAN BEKİN`DEN ÖNEMLİ UYARILAR!

Mardin 31.03.2014 16:53:39 0
ARAŞTIRMACI-YAZAR DOĞAN BEKİN`DEN ÖNEMLİ UYARILAR!

Mardinli Araştırmacı-Yazar ,Saddet Partisi GİK Üyesi ve Necmettin Erbakan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Sekreteri Doğan Bekin,30  Mart Yerel Seçim ve Sonrası Oluşan Tablo ve Oluşan bu Tablonun Mardin`e Yansımasına ilişkin Yazılı Basın Bildırisi yayınladı.

Bekin Yayınladığı Basın Bildirisnde Yeni Seçilen Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile Oluşacak yönetimlerde görev alacak kişilere seslenerek  öenmli uyarılarda bulundu.

Doğan Bekin Yazılı Basın Bildirisinde Şunları Söyledi.:

 

!!BU KUTSAL ŞEHRE BAŞKA NAZARLA BAKAN HEP KAYBETMEYE MAHKÛM OLUR

Bu muazzam şehir medeniyetinin loş kandilli mekânı içerisinde gölgesini seçemeyen, şehrin sorunlarına dair bütün olaylar örgüsü içerisinde sessiz ve etkisiz kalan, kendilerine geçici verilen dünyevi makamları, baş döndürücü bir hızla nasıl kendi çıkar ve amaçları doğrultusunda kullanacaklarını hesap edenler, hizmet aşkıyla kendilerini Mardin’e adamış ve her türlü rüşvet ve yolsuzluklara geçit vermeyen valileri Ankara’ya kadar gelip görevden uzaklaştıranlar, halkın omuzlarına basarak geldikleri o makamlarda, hizmet yolunda iz sürmek yerine, insanı insan yapan erdemleri bir kenara bırakıp, ,rüşvet döngüsünün gizini bulmuş gibi, ranta odaklanmış ve en önemlisi, evine bir somun ekmek götüremeyen insanların sararmış vücut devinimlerini göremeyen veya görse bile umursamaz bir tavırla görmezden gelen mahalli idareciler elbette kaybetmeye mahkûm olacaklardır.

İçinde yaşadığı o kutsal şehrin bekçiliğini yaparken, orada metfun olan sahabeleri ve torunlarını görmezden gelen, İyad bin Ğanem başta olmak sahabelerin bastıkları topraklar üzerinden getirim devşirmeye kalkanların sonu ebetteki hüsranla sonuçlanacaktır.
Bu arada, rüşvete, yolsuzluğa dur demek için yola koyulanları, matematiksel rakamlara bakarak kaybetti zannetmeyin. Hatırlamakta fayda vardır: Selahattin-i Eyyubi komutasındaki “SERAZENLER” (SARECENUS) de ‘Tapınak Şövalyeleri’ nin direnişini kıran güç idi.
Herhangi bir kimse, tapınak şövalyelerinin altındaki çürük tahtın yıkılmaması için serazenleri , onlarla işbirliği yapmadılar diye suçlayabilir miydi?

Bizler siyaseti; milli, manevi, ahlaki ve erdem temelleri manzumesi üzerine inşa edilmiş bir değer olarak görüyoruz. Mardin’i arzulanan istikamette ileri götürecek, gerçekçi program ve projeler üzerinde, bütün etnik unsurlar arasında hoşgörü ve uzlaşmaya dayalı, hiçbir etnisiteyi dışlamadan ve ötekileştirmeden tarafsız ve ilkeli hizmet anlayışının uygulanması hepimizin ortak paydası olmalıdır.
Hazreti Ömer’den günümüze kadar örnek çizgisini muhafaza eden bu kadim şehrin, Türkiye’nin gelişmiş kentleri arasında seçkin yerini bir an önce alabilmesi için, köklü çözümler üretmek, uygulamak ve kardeşlik bağlarını pekiştirmek üzere herkesi göreve davet ediyoruz.

Bundan böyle, yanlış ve art niyetli eğilimlere ve uygulamalara prim verilmemesini, hiçbir ayırım yapılmamaksınız tüm Mardinlilerin haklı talep ve beklentilerini seslendirerek; alternatif çözümler, reel politikalar ve projeler oluşturmak, önermek ve takip etmek, Mardin’in, namuslu, sorumlu, saydam ve dürüst bir şekilde ehliyet, emniyet, liyakat ve basiretle yönetilmesine ve yürütülmesine bütün kalbimizle destek olacağımızı ifade etmek istiyoruz.

Bu vesileyle, siyasi tecrübe ve birikimini Mardin için sunmaya hazırlanan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı değerli Ahmet Türk Bey başta olmak üzere, seçilen tüm belediye başkanlarını tebrik eder, Cenab-ı Hak’tan muvaffakiyetler temenni ederiz.

Saygılarımızla
Doğan Bekin-Araştırmacı-Yazar
Saadet Partisi GİK Üyesi,
Erbakan Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve
Genel Sekreteri``

 

Açıklamasında Bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


Anahtar Kelimeler:
38.6° / 25.9°
  • BIST 100

    10668,54%-0,11
  • DOLAR

    33,00% 0,38
  • EURO

    35,32% 0,13
  • GRAM ALTIN

    2455,11% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00