Arkadaşa Hediye Arayanlara Özel Fikirler Bodo’da Sizleri Bekliyor!

Lisede ders aralarında sevdiğiniz kızın size bakıp bakmadığını teyit eden, koca yürekli dostlar.

Tanıtım Yazısı 18.08.2021 07:26:00 0
Arkadaşa Hediye Arayanlara Özel Fikirler Bodo’da Sizleri Bekliyor!

Arkadaşa Hediye Arayanlara Özel Fikirler Bodo’da Sizleri Bekliyor!

 

 

 

Lisede ders aralarında sevdiğiniz kızın size bakıp bakmadığını teyit eden, koca yürekli dostlar. Üniversitede son paranızı birlikte harcadığınız, hayatında yediği en berbat makarnayı bile ‘’Harika’’ diyerek öven, vefakar arkadaşlarınız. Size umut veren, ilham veren, yaşama daha büyük bir güvenle tutunmanızı sağlayan biricik arkadaşlarınız olmasaydı bu hiç hoş olmazdı, öyle değil mi? Arkadaşlar, sonradan edindiğimiz ailelerimizdir. Birlikte büyüyüp, pek çok tecrübeyi birlikte edindiğimiz kişilerdir. En mutlu zamanları birlikte geçirmek istememizin sebebi de bunlardır. Onun veya bizim için özel olan günleri en iyi şekilde geçirmesine katkıda bulunmak, keyifle yaptığımız şeylerden biri haline geliyor. Doğum gününde, beklemediği bir anda önüne koyduğumuz sürpriz hediyeler gibi. Arkadaşımız özel olduğundan hediyesi de özel olmalı. Onu en çok tanıyan birkaç insandan birisi olduğumuzdan dolayı da seçimi, onun beğenisi doğrultusunda yapmalıyız. Arkadaşlarınızın zevk ve ilgi alanlarına göre kolayca seçim yapabileceğiniz, yepyeni bir tarzla sizlerle olan bodo.com!

Arkadaşa hediye önerileri

Hediye alanındaki sıradanlığı, sıfırdan, tarzından başlayarak yeniden oluşturan bodo.com’a hayran kalacaksınız. Deneyim hediyeler, sıradan obje türündeki hediyeliklerin aksine kişiye doğrudan özel bir mutluluk yaşatmayı amaçlar. Yani zaten nadir zamanlarda hediyeleştiğimizden, hediyeler bizim kendimizin düşünüp alabileceği; kıyafet, çanta, telefon gibi ihtiyaçları değil, konfor alanında duyduğumuz ihtiyaçları karşılamalı. Özel eğlenceler, eğitimler, geziler, aktiviteler, izlenimler kısacası bizde bunu bir an önce yapmak için büyük heyecan uyandıracak türden hediyeler gerekli. ’’SPA ve Masaj’’, ‘’Uçuşlar’’, ‘’Sürüş Deneyimi’’, ‘’Atış Deneyimi’’, ‘’Tatil’’, ‘’Aktivite’’, ‘’Su Aktiviteleri’’, ‘’Sanat’’, ‘’Yemek Workshop’ları’’, ‘’Tekno’’, ‘’Oyunlar ve Partiler’’ gibi kategorilerde, sizler için hazırlanan eşsiz deneyimleri inceleyebilirsiniz. Örneğin, kız arkadaşınıza hediye bakarken, bu kategorilerden, ‘’Sanat’’ kategorisi, onun bu alana ilgi duymasından dolayı size yakın geliyorsa: ‘’Heykel Atölyesi’’ veya ‘’Resim Atölyesi’’ gibi seçenekler kesinlikle ilginizi çekecek.

 

 

Arkadaşa hediye fikirleri

Bodo, Arkadaşa Hediye kategorisinde, arkadaşlarınız için eğitimden sanata, eğlenceden adrenaline, tatilden masaja, onlarca alanda fark yaratan, modern deneyim hediyelerini sizlerle buluşturdu. ‘’Klasik Masaj’’: bilgisayar başında çok fazla vakit geçirenler için verebileceğiniz en hayat kurtarıcı hediyelerden. ‘’Twizy Araçla İstanbul Turu’’: İstanbul’a sizi ziyarete gelen dostunuza, vermek isteyeceğiniz mükemmel bir hediye! ‘’İki Kişi için Korku Oda Oyunu’’: Kendinizi, o merakla izlediğiniz gerilim filmlerinden birinin içerisinde gibi hissedeceğiniz bu oyundan çıkmak için şifreleri çözmelisiniz. ‘’Kaya Tırmanış Eğitimi’’: ekstrem sporlara meraklı erkek arkadaşa. ‘’Arkadaş Grubu için Günlük Yat Gezisi’’: en yakın arkadaşlarınıza mezuniyet sürprizi olarak sunmayı, kesinlikle düşünmelisiniz. ‘’Asya Yakasında Deep Tissue Asya Masajı’’: kız kıza kafanızı dinleyip, yenilenmek için harika bir fırsat. Bodo ile modern yaşamın bizlere sunduğu eşsiz fırsatlardan haberdar olun.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


25.9° / 14.7°
  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,60% 0,27
  • EURO

    34,77% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2410,39% -0,91
  • Ç. ALTIN

    3997,01% -1,87