ARSLAN,KALECİK`TEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Kalecikliler Federasyonu Genel Başkanı Ali Osman Arslan , Ak Parti`den Kalecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Magazin 15.09.2013 12:15:53 0
ARSLAN,KALECİK`TEN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Kalecikliler Federasyonu Genel Başkanı Ali Osman Arslan , Ak Parti`den Kalecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu.
Kalecikli hemşehrilerinin düğünlerine yönetim kurulu üyeleri ile katılan Arslan, Gelinl ve Damat`a Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.
Arslan katıldığı tüm düğünlerde gelinlere ve damatlara Kuran-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

ARSLAN, genç çifte mutluluklar diledikten sonra milli ve dini değerlerimize sahip çıkmanın önemini kaydetti. ARSLAN; “Bir milletin bekası millî ve manevî değerlerine sahip çıkmasıyla mümkündür. Çünkü bu değerler, milletlerin birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşamalarını sağlamaktadır.

Millî ve manevî değerlerine sahip çıkmayan ve başka milletleri körü körüne taklit edip kültürel değerlerini kaybeden toplumlar tarih sahnesinden silinip gitmişlerdir. Bu yüzden, bir toplumu içten yıkmak isteyenler; dinî ve millî değerlerini yok etmeye, örf, adet ve geleneklerini unutturmaya çalışmaktadırlar. Türk milleti bu art niyetli zihniyetlere hiçbir zaman asla taviz vermeyecektir.

Bu bilinç ve duygularla yeni evlenen genç çiftimizi kutluyor. Düğün hediyesi olarak gelinlerimize ve damatlarımıza Kuran-ı Kerim ile Türk bayrağını hediye ediyorum. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10319,96%1,59
  • DOLAR

    32,26% 0,32
  • EURO

    35,15% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2469,04% 0,06
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,40