Artık kullanıcılar tüm müzik listelerini Deezer’a taşıyabilecek

Tune my Music'in bir uygulama içi özelliği olan "Favorilerinizi aktarın"; yeni veya mevcut Deezer kullanıcılarının müzik listelerini başka bir müzik uygulamasından zahmetsizce aktarmalarını sağlıyor.

Tanıtım Yazısı 3.11.2021 12:35:00 0
Artık kullanıcılar tüm müzik listelerini Deezer’a taşıyabilecek

Deezer’a gelen özellikle yeni kullanıcılar tüm müzik listelerini kaybetme konusunda endişelenmesine gerek kalmadı. Tune my Music'in bir uygulama içi özelliği olan "Favorilerinizi aktarın"; yeni veya mevcut Deezer kullanıcılarının müzik listelerini başka bir müzik uygulamasından zahmetsizce aktarmalarını sağlıyor. *

 

Deezer ile tamamen entegre olan "Favorilerinizi aktarın" özelliği ile kullanıcıların müzik listelerini taşımak için Deezer uygulamasından çıkmasına gerek kalmıyor. Tune My Music'i Web'de veya mobil cihazlarda kullanmak mümkün. Kullanıcılar aktarmak istedikleri parçaları ve çalma listelerini seçtikten sonra, Deezer tüm favorileri çalan kişisel müzik listesi  Flow'u da eşleştiriyor. 

 

Müzik listelerini aktarmak için yeni veya mevcut kullanıcıların oturum açması ve ardından Ayarlar sekmesine gidecek. Mobil kullanıcılar daha sonra "Favorilerinizi aktarın"ı seçebilecekler. Web kullanıcıları bu özelliği hesap ayarlarına giderek bulacaklar. Burada, "Favorilerinizi aktarın"ı ve ardından "Bir hizmet seçin"i seçebilecekler. Hizmet seçildikten sonra dakikalar içinde kullanıcıların tüm müzik listeleri dakikalar içinde Deezer'a entegre ediliyor.

 

Deezer Ürün Müdürü Alexandra Leloup, " Kitlemizden aldığımız en popüler taleplerden biri, mevcut listeleri Deezer'a kolayca aktarabilme özelliğiydi. Kullanıcılarımızın en sevdikleri parçaları ve zamanla oluşturdukları çalma listelerini kaybetmelerini istemiyoruz. Yeni 'Uygulamadaki favorilerinizi aktarın' özelliği sayesinde kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz. Artık tüm dinleyicilerimizin nihayet tüm sevdikleri parçaları tek bir yerde toplamasının zamanı geldi" dedi. 

 

 

Deezer'ın "Favorilerinizi aktarın" özelliği şimdi tüm dünyada bütün kullanıcılar için iOS, Android ve web dahil tüm cihazlarda kullanımda.


 

ARTUKLU HABER AJANSI


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00