ARTUKLU BELEDİYESİ İŞGAL EDİLEN CADDEYİ YENİDEN ULAŞIMA AÇIYOR

Artuklu Belediyesi, ilçenin Yenişehir Mahallesi?nde işgal edilen Barış Caddesi?nin ulaşıma açılması için çalışmalara başladı.

Mardin 21.04.2016 14:36:09 0
ARTUKLU BELEDİYESİ İŞGAL EDİLEN CADDEYİ YENİDEN ULAŞIMA AÇIYOR

Artuklu Belediyesi, ilçenin Yenişehir Mahallesi’nde işgal edilen Barış Caddesi’nin ulaşıma açılması için çalışmalara başladı.

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde artan nüfus ve araç sayısı, trafiği sorun haline getirdi. Trafik sorununa çözüm bulmak için girişimlerini sürdüren Artuklu Belediyesi, Yenişehir Mahallesi’ndeki Barış Caddesi 1. Sokak’taki 135 metrekare uzunluğundaki yolu yeniden halkın kullanımına açıyor. Belediye, imar planında cadde ve yol olarak görülen ancak işgal edilerek ulaşıma kapatılan yolu genişleterek yeniden trafiğe açılması için çalışmalara başladı. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, iş makineleriyle caddede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, belediye ekiplerinin yaptıkları çalışma ile işgal edilen yerlerin tekrar ulaşıma açılması için çalışma başlattıklarını aktararak, “İnsanlarımıza büyük kolaylık sağlayacak olan bu yolun çalışması aralıksız bir şekilde yürütülüyor. Daha önce kapalı olan yolu trafiğe ve yayalara açacağız. Alternatif bir yol daha kazandırmak istiyoruz. Açılacak olan yol Mardin ili 112 Acil Servis Merkezi’nin hemen bitişiğinde yer alıyor. Ambulansların sağlık hizmetini daha hızlı gerçekleştirmeleri için de önemli olacak. İlçemizdeki işgal edilen tüm alanların ulaşıma açılması için çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    10895,25%1,45
  • DOLAR

    32,18% 0,02
  • EURO

    34,94% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2506,72% -0,13
  • Ç. ALTIN

    4013,53% 0,01