ARTUKLU BELEDİYESİNDEN ENGELLİLERE ARAÇ DESTEĞİ

Artuklu Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak için yardım elini uzatıyor. Artuklu Belediyesi, şu ana kadar 24 adet engelli motosikletini engelli vatandaşlara kavuşturdu.

Mardin 24.10.2015 11:45:32 0
ARTUKLU BELEDİYESİNDEN ENGELLİLERE ARAÇ DESTEĞİ

MARDİN - Artuklu Belediyesi, ilçede yaşayan ihtiyaç sahibi engelli vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturmak için yardım elini uzatıyor. Artuklu Belediyesi, şu ana kadar   24 adet engelli motosikletini  engelli vatandaşlara kavuşturdu.

Artuklu Belediyesi, ekonomik zorluk yaşayan engelli vatandaşların sesi oluyor. Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde yaşayan engelli vatandaşlara desteğini esirgemiyor.

 Artuklu Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği kentte yaşayan engelli yurttaşların isteklerini bir bir yerine getiriyor. İlçe sınırları içerisinde yaşayan ve ihtiyaç sahibi engelli vatandaşları tek tek tespit eden belediye, her bir engelli vatandaş  için birer engelli motosikleti hediye ediyor.

Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak öncülüğünde, şu ana kadar 24 engelli vatandaşa engelli motosikleti ulaştırıldı. Irmak, Ortaköy Mahallesi’nde 2 engelli vatandaşa daha engelli motosikletleri teslim edildi. İlk kez bir engelli motosiklete sahip olan engelli vatandaşlar, Eş Başkan Irmak’a sarılarak hayallerini gerçekleştikleri için teşekkür etti.

Eş Başkan Irmak, engelli vatandaşların duygularına tercüman oldukları için büyük bir sevinç yaşadıklarını ifade ederek, engelsiz bir yaşamın herkesin hakkı olduğunu belirtti. Irmak, öncelikle kentlerindeki ihtiyaç sahibi tüm engelli vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya çalıştıklarını belirterek, tespit ettikleri engelli vatandaşların ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi. Irmak, kentin dizaynını da engelli vatandaşları düşünerek yapacaklarını kaydetti.

24 engelli yurttaşa motosiklet verildi

Şu ana kadar, Kumlu (Dukuk), Toruntepe (Hêlfê), Ortaköy (Girhêrrîn), Gökçe (Sellaxê), Hatunlu (Mukublê), Yaylı (Qews), İstasyon (Îstesyonê), Aydınlı (Qerraşîkê), Sulak (Sarincê), Gürağaç (Derduk) ve Aran (Zonê) mahallelerinde yaşayan 24 engelli vatandaşa  engelli motosikleti verildi. 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,32% 0,22
  • EURO

    35,05% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2306,14% 1,27
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29