ARTUKLU BELEDİYESİNDEN KIRSAL OKULLARDAKİ ÖĞRETMENLERE ANLAMLI KUTLAMA

Artuklu Belediyesi Öğretmenler Gününde ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki okulların öğretmenlerini ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

Mardin 24.11.2017 17:59:12 0
ARTUKLU BELEDİYESİNDEN KIRSAL OKULLARDAKİ ÖĞRETMENLERE ANLAMLI KUTLAMA

Artuklu Belediyesi  Öğretmenler Gününde ilçeye bağlı kırsal mahallelerdeki okulların öğretmenlerini ziyaret ederek Öğretmenler Gününü kutladı.

 

Bu özel günde kırsalda zorlu şartlar altında görevlerini yerine getiren öğretmenleri de unutmayan Artuklu Belediyesi anlamlı bir davranış sergiledi. Kırsaldaki 17 okula sürpriz bir ziyaret düzenleyen görevliler, öğretmenlere Artuklu Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk’ün tebriklerini ve selamlarını ileterek çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

 

Bu anlamlı davranış için duydukları memnuniyeti ifade eden öğretmenler kendilerini unutmadığı için, Artuklu Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk’e ve Artuklu Belediyesi görevlilerine teşekkürlerini iletti. 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Artuklu Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk “ Öğretmenlerimiz bizim kıymetlimizdir. Her birimiz bir öğretmenin eseriyiz. Geleceğimizi bir sanatçı gibi şekillendiren, cehaletin karanlığından alıp bizleri aydınlığa çıkaran öğretmenlerimize ne kadar minnet duysak teşekkür etsek azdır. Onları yalnızca kendilerine addedilen bu özel günde değil, her gün hatırlıyor, desteğimizle ve sevgimizle her zaman yanlarında olmaya çalışıyoruz. Artuklu Belediyesi olarak bu özel günde özellikle ilçemizin kırsal kesiminde birçok imkânsızlıkla mücadele ederek vazifelerini ifa eden öğretmenlerin yanında olmak istedik.” Diyerek tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56