ARTUKLU BELEDİYESİNDEN YGS MAĞDURLARINA BÜYÜK DESTEK

Mardin`in Merkez ilçe Belediyesi olan Artuklu Belediyesinden YGS Mağdurları öğrencilere ücretsiz servis imkanı sağladı.

Mardin 12.03.2017 10:05:30 0
ARTUKLU BELEDİYESİNDEN YGS MAĞDURLARINA BÜYÜK DESTEK

Mardin'in Merkez ilçe Belediyesi olan Artuklu Belediyesinden YGS Mağdurları öğrencilere  ücretsiz servis imkanı sağladı.

 

ÖSYM'nin anlaşılmaz tavrı ile Mardin'de ikamet etmesine rağmen  çevre illerde Diyarbakır ve Şanlıurfa gibi illerde YGS sınavına girmek zorunda bırakılan Öğrencilere Artuklu Belediyesi  sahip çıkarak ,ücretsiz olarak sabahın erken saatlerinde  9 otobüs marifeti ile 361 öğrenciyi YGS sınavına girmek üzere, Mardin  den  Şanlıurfa ya yolcu edildi.

 

Artuklu Belediyesi daha ince yaptığı duyuru ile Şanlıurfa ve Diyarbakır İllerinde YGS Sınavına girecek Öğrenciler için ücretsiz olarak servis tahsis edeceğini açıklamıştı.

 

Artuklu Belediyesi  , YÖK Tarafından Düzenlenen ve Bu Yıl 12 Mart Saat 10.00’ da Yapılacak Olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) İçin Yakın İllere Belediyemiz Tarafından Ücretsiz Servisler Düzenleneceği bildirilerek, Öğrencilerin İhtiyaçlarına Cevap Vermek Adına Pazar Günü Saat 06.00'da Mardin Artuklu Belediyesi Önündeki Araçlarla Şanlıurfa ve Diyarbakır’a Hareket Edilecektir. Ücretsiz Olarak Yapılacak Bu Uygulamadan Yararlanmak İçin Hazırlamış Olduğumuz Formu Doldurup Artuklu Belediyesi Beyaz Masa' Birimine Ulaştırmaları Gerektiği açıklanmıştı.

 

Sabah saat 06'da Artuklu Belediyesi Önünden Hareket eden Otobüslerle 361 Öğrenci Şanlıurfada düzenlenecek YGS sınavına girmek üzere  9 Otobüs ile Şanlıurfa iline hareket ettiler.

 

Organizasyonu Artuklu Belediyesi Kültür ve sosyal işler müdürü Mehmet Sıraç Ballı tarafından gerçekleştirilen ve yolcu edilen Öğrenciler ,Artuklu Belediye Başkanı ile Emeği geçen Artuklu Belediyesi Başkan vekili   Şakir Öner Öztürk’e ve    Kültür ve sosyal işler müdürü Mehmet Sıraç Ballı'ya şükranlarını ileterek teşekkür ettiler 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


29° / 16.5°
  • BIST 100

    9645,02%-0,5
  • DOLAR

    32,57% 0,10
  • EURO

    34,88% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2436,72% 0,29
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00