ARTUKLU EŞ BAŞKANI BOZAN`DAN KADINLARA PAZAR MÜJDESİ

Geleneksel El Nakışları Kursu?nda kadınları ziyaret eden Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan, kadın emeğinin sömürüsüne karşı kadınlara özgü bir Pazar açacaklarını söyledi.

Mardin 14.04.2015 12:35:32 0
ARTUKLU EŞ BAŞKANI  BOZAN`DAN KADINLARA PAZAR MÜJDESİ

Geleneksel El Nakışları Kursu’nda kadınları ziyaret eden Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan, kadın emeğinin sömürüsüne karşı kadınlara özgü bir Pazar açacaklarını söyledi.

Artuklu Belediyesi Eş Başkanı Sevinç Bozan ve Ömerli Belediyesi Eş Başkanı İpek Güneş, Artuklu ilçesindeki Cumhuriyet Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Halk Eğitim Merkezi Geleneksel El Nakışları Kursu’na ziyaret gerçekleştirdi. Sıcak bir şekilde kadınlar tarafından karşılanan eş başkanlar, burada kadınların atölyelerini ziyaret etti. Çok sayıda kadının hünerlerini sergilediği kursta kadınlar yaptıkları el işi nakışları, eş başkanlar ile paylaştı. Büyük bir özveri ile hazırladıkları çalışmaları tek tek eş başkanlara gösteren kadınlar, çalışmaları için eş başkanlardan destek istedi.

Eş Başkan Bozan, kadınların yaptığı el nakışları çalışmalarının büyük bir emek sonucu ortaya çıktığına vurgu yaparak, bu emeğin heba edilmemesi için gereken hassasiyeti göstereceğini ifade etti. Bozan, kadınların el işi çalışmalarının sergilenmesi için bir Pazar açacaklarını belirterek, kadın emeğinin sömürülmesine karşı hep birlikte mücadele edeceklerini söyledi. Eş başkanlar, daha sonra yapılan el işi çalışmaları inceledi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88