``ARTUKLU HABER,MARDİN`İN MARDİNLİNİN SESİ OLDU``

Başkanlığını Şeyhmus Çetin Mungan`ın yaptığı Yalova ``Mardinliler Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği``ni ziyaret eden Artuklu Haber Yazı İşleri Müdürü İsmail Dinçel,Artuklu Haber ile ilgili Dernek yönetimi ve üyelerine bilgi verdi.

Türk Dünyasından Haberler 3.12.2015 19:39:30 0
``ARTUKLU HABER,MARDİN`İN MARDİNLİNİN SESİ OLDU``

Başkanlığını Şeyhmus Çetin Mungan'ın yaptığı Yalova ''Mardinliler Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği''ni ziyaret eden Artuklu Haber Yazı İşleri Müdürü İsmail Dinçel,Artuklu Haber ile ilgili Dernek yönetimi ve üyelerine bilgi verdi.
Son yıllarda habercilikte yaptığı ataklarla ülke genelinde bulunan Mardinlilerin sesi olmaya gayret eden ve Gerek sosyal çalışmalar,gerekse düzenlenen etkinliklere katılarak,haberlerini Tüm Mardinlilere ulaştıran Artuklu Haber,Mardinlilerin yoğun ilgisine Mazhar oluyor.

Bahçelievler, Fatih Cd.Sait Faik Abasıyanık sokak.Emre Apt.103/A 77200 Yalova Merkez/Yalova Adresinde bulunan Yalova Mardinliler Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneğini ziyaret eden Artuklu Haber Yazı İşleri Müdürü İsmail Dinçel burada Hem Dernek Yönetimi ile hem de Yalova'da yaşamını sürdüren Mardinli hemşehrilerimiz ile Mardin'i konuştu.

21 Kasım Mardin Onur Günü'nde Dernek ziyaretini gerçekleştiren İsmail Dinçel,Dernek Başkanı Şeyhmus Çetin Mungan,Dernek Başkan Yardımcısı İbrahim Zenıth,Yalovada yaşayan Mardinli İş adamı Ekrem Fidan,Eski Başkan Aziz Deniz,Eski Yönetim Kurulu Üyesi  Enver Şatana ile bir süre sohbet etti.

Mardin Nostaljisi yaparak,Eski Mardin günlerine olan özlemlerini dile getirilen sohbetler gerçekleştiren Dinçel daha sonra
Dernek yönetiminden Dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Dinçel,Yalova!da yaşayan Vatandaşların Dernek çalışmalarına etkin olarak katıldıklarını,Mardin ilinin Yalovada tanıtılması için önemli çalışmalar yurutüldüğü bilgisini aldı.
Dernek Başkan Yardımcısı İbrahim Zenıth deDinçel'e yaptığı açıklamada  Yalova!da yaşayan Mardinlilerin Artuklu Haber'i  çok yakından takip ettiklerini belirterek,''Artuklu Haber,Mardin'in ve Mardinlilerin Sesi olmayı başardı''Dedi.

Yalovada yaşayan Mardinlilerin buluşma ve sohbet etme yeri olarak Gördüğü Derneğin,,Hemşehrilerimizn yoğun ilgi gösterdiğini ve  Mardin ile ilgili etkinliklere katıldığını belirten Dernek Yönetimi,Dernek çalışmalarının çok etkili ve başarılı çalışmaların yürütüldüğünü ifade ettiler.

 

ARTUKLU HABER/ÖZEL


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00