ARTUKLU İLÇE BAŞKANI OLCAY SEKİZKARDEŞ`TEN ``TEŞEKKÜR``MESAJI

Ak Parti Artuklu İlçe Başkanı Av.Olcay SEKİZKARDEŞ,16 Nisan?da gerçekleşen Halk oylaması sonrasında bir teşekkür mesajı yayımladı.

Mardin 17.04.2017 23:13:22 0
ARTUKLU İLÇE BAŞKANI  OLCAY SEKİZKARDEŞ`TEN ``TEŞEKKÜR``MESAJI

Ak Parti Artuklu İlçe Başkanı Av.Olcay SEKİZKARDEŞ,16 Nisan’da gerçekleşen Halk oylaması sonrasında bir teşekkür mesajı yayımladı. Sekizkardeş mesajında şöyle dedi;

 

''16 Nisanda Anayasa Değişikliği ile ilgili yapılan Halkoylamasını halkımızın yoğun katılımıyla taçlandırdık. Bu Halk oylamasında ülkemizin geleceğini oyladık. Halkımız da son sözünü söyleyerek tek vatan, tek millet, tek bayrak için ’EVET’ demiştir. Böylece Türkiye’nin önündeki en büyük engelde kalkmış oldu. Ülkemizin böyle bir tabloya ihtiyacı vardı. Bu sonucun geleceğimiz için hayırlı uğurlu olmasını diler, "Demokratik tercihini kullanan Mardin halkına ve özellikle Artuklu İlçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum." dedi.

 

İki ay boyunca yoğun bir şekilde devam eden Halk oylaması çalışmaları neticesinde, Ak Parti Artuklu  İlçe Teşkilatı Yönetim Kuruluna ,  Ak Parti Artuklu İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimine, Ak Parti Artuklu İlçe Gençlik Kolları Başkanı  ve Yönetimine Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şahıslarında, Mahalle Muhtarlarımıza, Mahalle Temsilcilerimize, Sandık Müşahitlerimize, Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve Temsilcilerimize, Kanaat Önderi, Gönül Eri, İlim ve Fikir Adamlarımıza, Yerel Basın-Yayın Organlarımıza, Yaptığımız her seçim ziyaretinde bizlere gönüllerini açıp tebessümlerini eksik etmeyen köylerimizdeki dostlarımıza, mahalle sakinlerimize, esnaflarımıza, Sağlıkçılarımıza, Miting, yürüyüş ve sosyal sorumluluk etkinliklerimizde katılım gösteren tüm hemşehrilerimize, Halk oylaması çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarımıza, Ak Parti Üyelerimize, Bu yola baş koymuş tüm dava arkadaşlarımıza ve tüm gönüldaşlarımıza ,Güvenliği sağlayan tüm güvenlik mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum''Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN.

 

 


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29