ARTUKLU İLÇE BAŞKANI SEKİZKARDEŞ`TENMUHARREM AYI MESAJI

AK PARTİ ARTUKLU İLÇE BAŞKANI AV.OLCAY SEKİZKARDEŞ MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYINLADI....

Mardin 22.10.2015 19:25:44 0
ARTUKLU İLÇE BAŞKANI SEKİZKARDEŞ`TENMUHARREM AYI MESAJI

 

 

AK PARTİ ARTUKLU İLÇE BAŞKANI AV.OLCAY SEKİZKARDEŞ MUHARREM AYI MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYINLADI....

Ak Parti Artuklu İlçe Başkanı Av.Olcay Sekizkardeş mesajında şunları söyledi:

“Haksızlık karşısında hiçbir zaman susmayan, adaletin ve doğruluğun yanından ayrılmayan, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in torunu Hz. Hüseyin’in ve arkadaşlarının Kerbela da şehit edilişinin yıl dönümü olan Muharrem ayının ve Aşure gününün tüm İslam alemi içinde tarihi ve kültürel olarak özel bir yeri bulunmaktadır.

Kerbela olayı asırlar geçse de unutulmayacak kadar derin, anlamlı ve öğreticidir. Kerbela iyi ile kötünün, zalim ile mazlumun, hak ile haksızlığın hesaplaşmasıdır. Bu tür müessif olayların tekrar yaşanmaması için her zamankinden daha bilgili ve uyanık olma mecburiyetindeyiz.

Bu kutsal ayda yapılacak dualar hepimizin zenginliğidir. Çünkü bu dualar yurttaşlarımız arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşliğin daha da güçlenmesine katkı sağlamaktadır. Kerbela`da cereyan eden zulmün bize verdiği en net mesaj toplumda nifak çıkarıcı hareketlerden uzak durmamız gerektiğidir.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

Bu düşüncelerle, başta Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, tüm hemşerilerimizin Muharrem Ayını tebrik ediyor Muharrem oruçlarının ve dualarının kabulünü temenni ediyorum.”


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04