ARTUKLU İLÇESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI,YERALTI KABLOLARINA TAKILDI

Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, DEDAŞ ve Türk Telekom?un elektrik hatları, yer altı telefon ve internet kabloları ve logarları ile yolda kalan elektrik direkleri nedeniyle yol yapımında gecikme yaşandığını söyledi.

Mardin 29.09.2016 11:51:09 0
ARTUKLU İLÇESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI,YERALTI KABLOLARINA TAKILDI

Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, DEDAŞ ve Türk Telekom’un elektrik hatları, yer altı telefon ve internet kabloları ve logarları ile yolda kalan elektrik direkleri nedeniyle yol yapımında gecikme yaşandığını söyledi.

 

Mardin Artuklu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Artuklu ilçesinin 13 Mart Mahallesi’ndeki 41 ve 42. sokaklarında yapmak istediği yol çalışması uzun bir süredir engelleniyor. DEDAŞ ve Türk Telekom’un elektrik hatları, yer altı telefon ve internet kabloları ve logarları ile yolda kalan elektrik direkleri nedeniyle yol yapım çalışmaları aksamaya uğruyor. Konuya ilişkin açıklama yapan Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak, ilgili kurumlarla yaptıkları istişarelerden sonra gerekli çalışmaların yapılamamasından kaynaklı 13 Mart Mahallesi 41 ve 42. sokaklarda kilitli parke çalışmalarını yapamadıklarını söyledi. Irmak, yaşanan eksiklikten kaynaklı sokakların toz içinde kalması nedeniyle burada ikamet eden insanların büyük zorluklar çektiklerine dikkat çekti. Irmak, şöyle devam etti:

 

“İlçemizin bu mahallesinde 10 bin metrekarelik alanı kapsayan sokak tozdan geçilmiyor. İnsanlarımızın mağduriyeti her geçen gün büyüyor. Bir an önce bu çalışmanın yapılmasını bekliyoruz. 
Bir süredir malzemelerimiz yolda bekletiyoruz. Direkler yolda duruyor, açıkta olan hatlar yer altına inmesi lazım. Çimentomuz, kumumuz ve gerekli diğer tüm malzemelerimizi caddede hazır bekletiyoruz. Bir hafta içerisinde bu çalışmayı bitireceğiz. Ancak uzun bir süredir bu kurumların çalışma yapmamasından dolayı bir taşı bile sokağa yerleştiremiyoruz. Ciddi bir sorunla karşı karşıya kalan halkımıza reva görülen bu uygulamaya derhal son verilmelidir. Burada kusurlu olan belediyemiz değildir. Yine de halkımızdan özür diliyoruz. Belediye olarak, halkımızdan yana taraf olduğumuzu bir kez daha beyan eder, gerekli hassasiyetin gösterilmesini bekliyoruz.”Açıklamasında bulundu

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07