ARTUKLU KAYMAKAMI ÖZTÜRK`TEN BAŞARILI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Artuklu Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, 2016 ? 2017 Eğitim ve Öğretim yılında başarı elde etmiş öğrenciler için, Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu?nda düzenlenen törene katıldı.

Mardin 6.06.2017 21:08:08 0
ARTUKLU KAYMAKAMI ÖZTÜRK`TEN BAŞARILI ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Artuklu Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Şakir Öner Öztürk, 2016 – 2017 Eğitim ve Öğretim yılında başarı elde etmiş öğrenciler için, Gülser Mahmut Tatlıdede Ortaokulu’nda düzenlenen törene katıldı.

 

Artuklu Kaymakamı Öztürk; “Gözlerindeki ışıkla geleceğe giden yolu aydınlatan ve geleceğimizin teminatı olan siz başarılı gençlerimizle gurur duyuyorum. Sizlere baktığımda ne htiğinizi tahmin edebiliyorum. Bugün yaşadığınız başarı duygusunu, hayatınız boyunca yaşamanızı temenni eder, memleketinize, vatanınıza hayırlı birer fert olmanızı dilerim” şeklinde konuştu.
 
 
2016 – 2017 Eğitim Öğretim yılında TEOG Sınavı’nda tüm sorulara full doğru cevaplayan öğrencilere, Arapça Münazara ve Arapça Şiir okuma dalında, birçok spor faaliyetlerinde birincilik elde eden öğrenci ve öğretmenlere ödüllerini veren Artuklu Kaymakamıve Belediye Başkan V. Şakir Öner Öztürk programın sonunda, öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor