ARTUKLU MAHALLE MUHTARLARINDAN İL BAŞKANI ERİ?YE ZİYARET

Artuklu İlçesi?ne bağlı mahalle muhtarları AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri?ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Mardin 3.01.2018 12:38:28 0
ARTUKLU MAHALLE MUHTARLARINDAN İL BAŞKANI ERİ?YE ZİYARET

Artuklu İlçesi’ne bağlı mahalle muhtarları AK Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

AK Parti Mardin İl Başkanlığı görevine seçildiği günden beri her kesimden teveccüh alan Nihat Eri’ye Artuklu İlçesine bağlı mahalle muhtarları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden AK Parti MARDİN İl başkanı Nihat Eri, “Bugün dünden daha güçlü bir şekilde siyaset yaparak ülkemizde yaşayan her vatandaşımızın hizmetinde olabilecek durumdayız. Bizlere bu iradeyi veren Allah’a hamda olsun”.

 

Muhtarları aramızda görmekten büyük kıvanç duyduklarını belirten İl Başkanı Eri, “Vatandaş ile devlet arsında köprü vazifesi gören siz değerli muhtarlarımızın görüşleri ve bizlere olan destekleri çok önemlidir. Sizlerin bizlere sunacağı öneriler doğrultusunda tüm kırsal alanlarımızın eksikliklerini giderme konusunda bir adım önde olacağımıza inanıyorum. Sizleri AK Parti’nin yanında, hizmetin ve vatandaşın yanında görmek mutluluk vericidir”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor