ARTUKLU MÜFTÜLÜĞÜ YAZ KUR`AN KURSLARI KAPANIŞ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Mardin İl Müftü V. Şadiye Yılmaz, Artuklu İlçe Müftülüğünün düzenlemiş olduğu Yaz Kur`an Kursları kapanış programına katıldı.

Mardin 19.08.2018 17:48:53 0
ARTUKLU MÜFTÜLÜĞÜ YAZ KUR`AN KURSLARI KAPANIŞ  ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Mardin İl Müftü V. Şadiye Yılmaz, Artuklu İlçe Müftülüğünün  düzenlemiş olduğu Yaz Kur'an Kursları kapanış programına katıldı.

 

Yaz Kur'an Kursları etkinliği Mardin Müftülüğü konferans salonunda düzenlendi.

 

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan Program öğrenciler tarafından şiir, tiyatro gösterisi ve ilahilerle devam etti.

 

Programda bir konuşma yapan Mardin İl Müftü Vekili Şadiye Yılmaz,  konuşmasında şunları söyledi: “Besmele ile başladığımız yaz Kur'an kurslarımızı bu gün Bir Fatiha ile bitiriyoruz. Caminin gölgesinde büyüyen, gönülleri camiye bağlı ahirinde arşın gölgesinde dinlenecek gençler yetiştirmek niyetiyle yola çıktık. Bu vesile ile hem öğreticilerimizi hem öğrencilerimizi hem de ailelerini yürekten kutluyorum. Yaz Kur’an Kurslarının sorumluluk sahibi vatanına ve milletine bağlı tüm insanlığa hayırlı evlatların yetişmesine vesile olmasını niyaz ediyorum.”dedi.

 

Akabinde Dini Bilgiler, Satranç ve Tenis yarışmalarında dereceye giren Kız ve Erkek öğrencilere para ödülü takdim edildi.

 

Mardin İl Müftü Vekili Şadiye Yılmaz, bu uğurda emeği geçen değerli İlçe Müftü Vekiline, Hocalarımıza, Velilerimize ve Öğrencilerimize dua eder, doğru okuyabildiğimiz Kuran-ı, doğru anlayabilmeyi ve doğru yaşayabilmeyi temenni ediyorum” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.2° / 18.8°
  • BIST 100

    11060,57%2,99
  • DOLAR

    32,20% 0,07
  • EURO

    35,02% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2499,18% -0,44
  • Ç. ALTIN

    4002,77% -0,29