ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ AĞIRAKÇA SİYASETE Mİ GİRECEK?

Mardin Tanıtma Vakfı Başkanı İbrahim Sancar, AKP Mardin İl Başkanlığı`na aday önerdiğini iddia ettiği Rektör Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ile yaşanan polemik Rektör Ağırakçanın Twitter hesabından paylaşımlarda bulunmasının ardından farklı bir boyuta büründü.

Mardin 13.08.2017 13:28:46 0
ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ  AĞIRAKÇA SİYASETE Mİ GİRECEK?

Mardin Tanıtma Vakfı Başkanı İbrahim Sancar, AKP Mardin İl Başkanlığı'na aday önerdiğini iddia ettiği Rektör Prof. Dr. Ahmet Ağırakça ile yaşanan polemik Rektör Ağırakçanın Twitter hesabından paylaşımlarda bulunmasının ardından farklı bir boyuta büründü.

 

Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ağırakça da sosyal medya hesabı , Twitterda yaptığı paylaşımlarda ; 

 

"Ben genel başkanımızın Mardin temsilcisiyim. Yeni dönemde Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız bunların hepsini atacak. Zaten kendisi de açıkladı. Metal yorgunluğu var." dedi.

Ağırakça bununla da yetinmedi. 8 ayrı tweetinde "parti içinde hırsızlık ve yolsuzluk peşinde olanlar var" ifadelerini kullandı.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi



"GENEL BAŞKANIN MARDİN TEMSİLCİSİYİM: Parti içindeki hırsızlık ve yolsuzluk peşinde olanlar siyasetten elimin çekilmesini bekleyin, onların partiye girmesine müsaade etmeyeceğim. Parti içine sızan hırsızlar daha doğmadan ben siyasetin içindeyim ve ben genel başkanımızın Mardin temsilcisiyim, bunu biliniz, size geçit yok. Hırsızların kiralık kirli medyası, benim siyasetten el çekmemi istiyor. Merak etmeyin, hiçbir zaman elimi yakanızdan çekmeyeceğim seviyesizler."

 

"Parti içindeki hırsızlık ve yolsuzluk peşinde olanlar siyasetten elimin çekilmesini bekleyin, onların partiye girmesine müsaade etmeyeceğim. Parti içine sızan hırsızlar daha doğmadan ben siyasetin içindeyim ve ben genel başkanımızın Mardin temsilcisiyim, bunu biliniz, size geçit yok. Hırsızların kiralık kirli medyası, benim siyasetten el çekmemi istiyor. Merak etmeyin, hiçbir zaman elimi yakamızdan çekmeyeceğim seviyesizler. Genel başkan, hırsızları, yolsuzluk yapanları tasfiye ediyor. Sıra size geldi diye ondan mı korkuyorsunuz? Gelecek yönetimde yeriniz olmayacak. Hırsızlar kendilerini siyasetin sahibi zannediyorlar. Hayır, o geçtiğimiz son üç yıldaydı. Genel başkan yeniden geldi. Artık tasfiye edilecekler. Biz Milli Nizam'dan beri, 50 yıldır bu davadayız. Düne kadar sağda solda çapulculuk yapanlar, hırsızlık yapmak için Ak Parti'ye girmeye kalkışıyor. Dava adamı olmayanlar, lütfen yerlerine çekilip gitsinler. Hırsızlık, mafyacılık, feodalizm ve yolsuzluk partide artık olmayacaktır. Siyasetten elimi çekmemi istiyenler, düne kadar sağda solda gezinip duruyorlardı, her gün parti değiştiriyorlardı, menfaati burada buldular."diyerek,adeta herkese meydan okudu.

 

Ak Parti içersinde yaşanan olaylardan haberdar olduğunu ve Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin Temsilcisi olduğunu iddia edecek kadar açık açık Siyasetin içinde olduğunu açıklayan  Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Aşırakça'nın bu açıklamaları ile Önümüzdeki günlerde siyasete aktif olarak ta fiilen katılacağının göstergesi oldu.

 

Rektör Prof. Dr. Ahmet Ağırakça en son attığı Tweet ile:''Parti içindeki hırsızlık ve yolsuzluk peşinde olanlar siyasetten elimin çekilmesini Bekleyin onların partiye girmesine müsaade etmeyeceğim''diyerek resmen Ak Parti içersinde etkili olduğunu açıkça ilan ediyordu.

 

Önümüzdeki günler,Ak Parti Mardin'de hareketli günlere gebe,Mardin ilçe seçimlerinin ardından,Ak Parti Mardin il Kongresinin çok hareketli  .ve hesaplaşmalara  sahne olması bekleniyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

 


 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04