Artuklu Üniversitesinde`İşkur Kampüste`Mardin Kariyer Günleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın talimatlarıyla başlatılan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK öncülüğünde yürütülen, Milli İstihdam Seferberliği kapsamında, Mardin işkur Müdürlüğü tarafından Mardin Artuklu Üniversitesinde

Mardin 14.03.2019 09:02:48 0
Artuklu Üniversitesinde`İşkur Kampüste`Mardin Kariyer Günleri

 

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN´ın talimatlarıyla başlatılan, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı   Zehra Zümrüt SELÇUK öncülüğünde yürütülen, Milli İstihdam Seferberliği kapsamında, Mardin işkur Müdürlüğü tarafından Mardin Artuklu Üniversitesinde bugün  “İŞKUR Kampüste” temalı Kariyer Günü etkinliği düzenlenecek.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Vali Kılıçlar salonunda saat 10.00'da başlayacak etkinlik Saygı duruşu ve İstiklala Marşının akunmasının ardından İşkur Mardin il Müdürlüğü sunumu ve Ahmet Şerif İzgören'in Kişisel Gelişim ve Kariyer Günleri üzerine söyleşisi ve İŞKUR İş Arama Becerileri sunumu ile son bulacak.Sunumun soa ermesinin ardından ise katlımcılara Kokteyl verilecek.

 

GENÇ İSTİHDAMINA YÖNELİK TEŞVİK - DESTEKLER

 

    İstihdamın temeli olan eğitim “İŞKUR Kampüste” projesinin çıkış noktası olmuştur. Gençlerimizi hedefe yönlendirmeyi ve destek olmayı amaçlayarak eğitim  ve istihdam ilişkisinin gelişmesinde önemli bir rol oynayan İŞKUR, Üniversite ve ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerini bir araya getirerek gençlerimizin iş hayatına hazırlık yapmasına destek olacaktır. Ayrıca 2019 istihdam seferberliği kapsamında Genç İstihdamına yönelik teşvik, ilave istihdam desteği, işe ilk adım projesi, İEP ve yeni teşvik programları anlatılacaktır. Genç istihdamında geçtiğimiz yıl Türkiye´de ile 10 şehir arasında yer alan MARDİN İŞKUR “İŞKUR KAMPÜSTE” sloganıyla işverenler ve uzmanlarla gençleri bir araya getirerek mesleki deneyim, staj, girişimcilik ve kariyer planı üzerine önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10320,00%1,59
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    35,03% -0,07
  • GRAM ALTIN

    2467,52% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3948,78% 0,00